Dagplejebørn slog katten af tønden

17. februar 2023 Uddannelse

Fire af dagplejerne og en gæstedagplejer i Sønderborg, var fredag formiddag samlet i det fælles lokale ved Sundhedscentret, hvor dagplejere og børn mødes til legestue med jævne mellemrum – og efter at have forberedt fastelavn hjemme i dagplejerne gennem en måneds tid, så skulle der endelig slås katten af tønden.

Dagplejerne er Dorthe Jepsen, Susan Petersen, Anette Sønnichsen, Henriette Lambertsen og gæste dagplejer Gitte Stolling.

“Hvis en af dagplejerne har ferie, fridage eller sygedage, så kommer børnene i gæstedagpleje hos mig og en kollega her i Legestuen ved Sundhedscentret og det er en ordnings som både børn, forældre og dagplejere er glade for, fordi børnene kender lokalerne og de kender os i gæstedagplejen”, siger Gitte Stolling til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

Efter at have pyntet fastelavnsboller, blev der sunget nogle sange og så skulle der endelig slås katten af tønden. For nogle af børnene var det lidt af en oplevelse, det var meningen at de skulle slå på tønden med en grydeske. Til hverdag er det næppe populært at svinge en grydeske på den måde.

Efter at alle børnene havde slået til tønden et par gange, så skete miraklet – bunden faldt ud af tønden og der fulgt slik med.

Du kan SE BILLEDER HER.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk