Dame frarøvet taske og pung

31. oktober 2014 Uncategorized

Af almindelig høflighed hilste en ældre dame på to unge mænd af anden etnisk herkomst end dansk, da hun torsdag ved 12.30-tiden mødte dem på sin vej.

Foto: Bo Bach Jensen 2985 3481

Foto: Bo Bach Jensen 2985 3481

Artiklen fortsætter under annoncen

Kvinden var på vej ad stien fra ældreboligerne på Lerbo mod Føtex, og da hun kom tilbage fra sit indkøb, befandt de to unge mænd sig stadig ved stien. Da hun gik forbi dem, passede de to unge kvinden og bagfra, tog hendes taske, der indholdt både pung og varer og stak af.

Et vidne så, hvad der skete, og de to gerningsmænd beskrives således:

De er begge 18-25 år, brune i huden og med sort hår. Den ene er 170-180 cm høj, og hans hår er kort i siden og længere på toppen. Den anden er der ikke yderligere beskrivelse af.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Noget kunne tyde på, at de to mænd kan være blandt dem, der holder til i området ved stien, så vi er meget interesseret i at høre fra andre, der kan fortælle noget”, siger John Weber, der er vagthavende ved Lokalpolitiet i Sønderborg.

Politiet har tlf. 114.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. januar 2022 Gråsten, Uddannelse

Gråsten Landbrugsskole fejrede 19 nyuddannede produktionsledere

28. januar 2022 Gråsten

Forleden blev der holdt dimissionsfest for de 19 nyuddannede produktionsledere på Gråsten Landbrugsskole, skriver landbrugsskolen i en pressemeddelelse. Skolen har været meget begejstret for holdet, som startede på skolen i august sidste år. Lærer Inger Schultz sagde bl.a. i hendes tale til produktionslederne: ”Vi er i lærerstaben fulde af beundring over, at I som hold […]

Læs mere...