Danfoss køber amerikansk virksomhed

19. november 2018 Erhverv

Danfoss har i dag offentliggjort købet af AAIM Controls Inc., der ligger i Waynesboro, Pennsylvania, USA. Det oplyser Danfoss i en pressemeddelelse.

AAIM Controls er blandt de førende virksomheder på det nordamerikanske marked for industriel køling og specialiserer sig særligt i løsninger inden for regulering og styringsautomatisering, fra motorstartere til komplette PLC systemer. Med opkøbet indtager Danfoss en stærk og unik position som systemleverandør inden for industriel køling.

Artiklen fortsætter under annoncen

Jürgen Fischer, President for Danfoss Cooling, udtaler: “Vi arbejder konstant på at styrke vores kerneforretning ved at indgå partnerskaber med andre succesrige virksomheder og ved at opkøbe teknologi, der komplementerer de løsninger, vi tilbyder vores kunder. Ved at tilføje elektronisk regulering og styringsautomatisering til vores allerede omfattende portefølje af komponenter, styrker vi vores globale position og bliver systemleverandør på markedet for industriel køling”.

Arthur Marshall, en af grundlæggerne af AAIM Controls, siger: “Ved at blive en del af Danfoss får vi fantastiske muligheder for at udvide til nye områder, og jeg er sikker på, at partnerskabet med Danfoss kommer til at åbne op for nye forretningsmuligheder”.

Skrevet af: Michael michael@sonderborgnyt.dk
28. november 2021 Kultur, Sønderborg

En aften fyldt med Harry Potter-filmenes magiske og vidunderlige musik

28. november 2021 Kultur

Musikken og skuespiller Chris Rankin, der havde rollen som Percy Weasley i Harry Potterfilmene, gjorde lørdagens koncert i Alsion uforglemmelig for alle de mennesker, som havde købt en billet, så de kunne nyde filmens vidunderlige musik og mindes. En fyldt koncertsal kom med på en musikalsk rejse ind i en magisk verden med venskab, eventyr, […]

Læs mere...