Danfoss køber amerikansk virksomhed

19. november 2018 Erhverv

Danfoss har i dag offentliggjort købet af AAIM Controls Inc., der ligger i Waynesboro, Pennsylvania, USA. Det oplyser Danfoss i en pressemeddelelse.

AAIM Controls er blandt de førende virksomheder på det nordamerikanske marked for industriel køling og specialiserer sig særligt i løsninger inden for regulering og styringsautomatisering, fra motorstartere til komplette PLC systemer. Med opkøbet indtager Danfoss en stærk og unik position som systemleverandør inden for industriel køling.

Artiklen fortsætter under annoncen

Jürgen Fischer, President for Danfoss Cooling, udtaler: “Vi arbejder konstant på at styrke vores kerneforretning ved at indgå partnerskaber med andre succesrige virksomheder og ved at opkøbe teknologi, der komplementerer de løsninger, vi tilbyder vores kunder. Ved at tilføje elektronisk regulering og styringsautomatisering til vores allerede omfattende portefølje af komponenter, styrker vi vores globale position og bliver systemleverandør på markedet for industriel køling”.

Arthur Marshall, en af grundlæggerne af AAIM Controls, siger: “Ved at blive en del af Danfoss får vi fantastiske muligheder for at udvide til nye områder, og jeg er sikker på, at partnerskabet med Danfoss kommer til at åbne op for nye forretningsmuligheder”.

Skrevet af: Michael michael@sonderborgnyt.dk
3. februar 2023 112, Gråsten

Stor brand i Rinkenæs – politiet advarer imod røgen

3. februar 2023 112

Politiet opfordrer boere i Rinkenæs til at søge indendørs og undgå røgen fra en brændende gård. Brandvæsnet har – på grund af den kraftige blæst – svært ved at få få slukket branden. Fredag omkring klokken 16:30 kørte brandbiler fra Rinkenæs Frivillige Brandværn, Broager Frivillige Brandværn, Gråsten Frivillige Brandværn samt Sønderborg Brand og Redning til […]

Læs mere...