Danfoss køber amerikansk virksomhed

19. november 2018 Erhverv Skrevet af: Michael Kjær

Danfoss har i dag offentliggjort købet af AAIM Controls Inc., der ligger i Waynesboro, Pennsylvania, USA. Det oplyser Danfoss i en pressemeddelelse.

AAIM Controls er blandt de førende virksomheder på det nordamerikanske marked for industriel køling og specialiserer sig særligt i løsninger inden for regulering og styringsautomatisering, fra motorstartere til komplette PLC systemer. Med opkøbet indtager Danfoss en stærk og unik position som systemleverandør inden for industriel køling.

Artiklen fortsætter under annoncen

Jürgen Fischer, President for Danfoss Cooling, udtaler: “Vi arbejder konstant på at styrke vores kerneforretning ved at indgå partnerskaber med andre succesrige virksomheder og ved at opkøbe teknologi, der komplementerer de løsninger, vi tilbyder vores kunder. Ved at tilføje elektronisk regulering og styringsautomatisering til vores allerede omfattende portefølje af komponenter, styrker vi vores globale position og bliver systemleverandør på markedet for industriel køling”.

Arthur Marshall, en af grundlæggerne af AAIM Controls, siger: “Ved at blive en del af Danfoss får vi fantastiske muligheder for at udvide til nye områder, og jeg er sikker på, at partnerskabet med Danfoss kommer til at åbne op for nye forretningsmuligheder”.

23. februar 2024 Nordborg, Samfund

Skolebørn kom på visit til gallafesten på Tangshave

23. februar 2024 Nordborg

De ældre på Tangshave Bo- og Aktivitetscenter fejrede fredag, at det er 20 år siden, centret blev indviet, en indvielse hvor Bitten Clausen også deltog. Det var den 12. december 2003, de ældre flyttede fra det tidligere plejehjem til Tangshave og den 23. februar 2004 rykkede ledelsen ind og derfor var indvielsen den 23. februar. […]

Læs mere...