Danhaus i Esbjerg skal levere sommerhuse til Nordborg Resort

28. juni 2021 Erhverv
Sommerhus. Pressefoto
Sommerhus. Pressefoto

Næste år bliver det først spadestik taget til Nordborg Resort, hvor gæsterne kommer til at bo i feriehuse fra Danhaus. Ferieresortet får en helt unik placering i naturskønne omgivelser ned til Lillebælt, og vil blandt andet byde på tropisk waterpark, restauranter, strandområde med promenade og havbad.

”Vi har afsøgt markedet grundigt – både i ind- og udland – for at finde den helt rigtige leverandør af husene. Vi har valgt Danhaus, fordi virksomheden kan levere på hele skalaen”, fortæller Steffen Hansen, som er regionsdirektør i Hoffmann A/S.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det er Hoffmann, der har totalentreprisen på det moderne ferieresort, som løber op i godt 1,3 milliarder kroner, når det står færdigt i 2024.

I udvælgelsesprocessen – blandt danske og udenlandske husfirmaer – har der være fokus på bæredygtighed, lavt energiforbrug, høj kvalitet og erfaring. Konkret skal det fremtidssikrede ferieresort opvarmes med CO2 neutral fjernvarme, og kravet har været bæredygtige huse, som lever op til DGNB-normen, der er baseret på FNs 17 verdensmål, skriver Hoffmann i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Danhaus har gjort et stærkt indtryk fra første dag, vi var i dialog. De har været en aktiv medspiller i forbindelse med at udvikle husprojektet. Og så ved vi, hvad de står for, og hvad de kan levere. De har årtiers erfaring med at fremstille præfabrikerede træhuse, hvor der er tænkt nøje over lavt energiforbrug og bæredygtige materialer”, fortæller Steffen Hansen.

Danhaus fra Esbjerg har gennem mere end 40 år leveret 10.000 huse i ind- og udland. Herunder 680 feriehuse til Lalandia Søndervig/Billund. En erfaring, der også har vægtet tungt i valget af leverandør.

Artiklen fortsætter under annoncen

Bag Nordborg Resort står Nordborg Resort Ejendomme A/S, som er stiftet af Linak Holding og Bitten & Mads Clausens Fond. Resortet forventes at stå færdigt i 2024.

Direktøren fra Nordborg Resort, Niels Feerup, fremhæver den helt unikke natur og kystnære beliggenhed af det nye ferieresort, hvor feriehusene og andre bygninger bliver placeret, så de passer ind i naturen. Det har helt fra start været vigtigt for ejerkredsen, at der er fokus på bæredygtighed og lavt energiforbrug i husene og i de mange fælles faciliteter.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Vi er overbeviste om, at ansvarlighed i byggeriet og respekten for naturen er vigtigt for de unge familier, som bliver vores kommende gæster”, slår Niels Feerup fast.

De første huse ventes at blive leveret i 2022.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
30. maj 2023 Erhverv, Sønderborg

Kommunen rokerer i ledelsen

30. maj 2023 Erhverv

Carina Scheelke stopper den 10. juni som HR-chef i Sønderborg Kommune. Det er et ønske om at flytte tættere på børn og børnebørn, der gør, at Carina Scheelke rykker til Silkeborgområdet, hvor hun har fået job som afdelingsleder i Silkeborg Ungdomsskole. Derfor konstitueres Leder af Sundhedscenteret Christina Bakke som ny chef for HR i de […]

Læs mere...