Datateknikerelev Tommy Schlaiker Petersen er vinder af årets EUC Syd Pris

20. december 2018 Uddannelse

Igen i år er det afdelingsleder Thomas Bjerner Hansen, der har stået for at uddele EUC Syd Prisen til en elev, en gruppe eller en hel klasse, der har udvist ekstraordinær interesse for sit fag, lægger en særlig indsats i arbejdet, som hele tiden udvikler sig og har lyst og mod til at vise omverdenen, hvad det kan føre til, når man både bruger sit hoved og sine hænder.

EUC Syd Prisen blev i år uddelt for 4. gang, og er denne gang gået til Tommy Schlaiker Petersen, der er i praktik ved skolens IT-Center, og har vist stor interesse og forståelse for projektstyring, kvalitet, service og samarbejde samt været en af de bærende kræfter ved indførslen af ’Robotic Process Automation’, RPA, skriver EUC Syd.

Artiklen fortsætter under annoncen

RPA er software, der efterligner en medarbejders administrative opgaveløsning og gør det muligt at automatisere tidskrævende og repetitive opgaver – man kan nærmest forestille sig, at en robot sætter sig i medarbejderens stol og efterligner arbejdsgangen. Det giver muligheder for at forbedre forretningsgangen, og RPA-løsninger kan eksempelvis være med til at optimere arbejdsgange, mindske fejl og forbedre brugeroplevelser.

I indstillingen fra Tommy Schlaiker Petersens chef, IT chef Peter Martensen, lyder det bl.a.:

Artiklen fortsætter under annoncen

”Tommy Schlaiker Petersen kom på ultra kort tid gennem teorimaterialet, og han er nu i gang med at ’hardne’ processen for optag af skolepraktikelever via it-programmet EASY. Det skal her nævnes, at en af de konsulenter vi havde på i opstarten af robotforløbet i januar, opgav at automatisere processer i EASY, så alene det er et kæmpe cadeau til vores elev. Han har i forbindelse med specialopgaver tilegnet sig forholdsvis specialiserede kompetencer og passer ind i de teams, hvor han har haft funktioner, for han ejer en dejlig humor, hvilket gør samarbejdet og samværet behageligt”.

Artiklen fortsætter under annoncen

Om prisen

EUC Syd Prisen kan gå til alle elever på EUC Syd – erhvervsuddannelseselever, både eud og eux på både grund- og hovedforløb, elever der er i praktik på forskellige uddannelser i vores praktikcentre såvel som til vores gymnasieelever på Teknisk Gymnasium.

Prisen er til for at fejre de elever, som lægger en særlig indsats i deres arbejde, og fra EUC Syds side, et symbol på, hvor stolt skolen er over at have sådanne elever. Selve EUC Syd Prisen består af et diplom i ramme samt et gavekort til en biograftur med det hele.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der bliver uddelt en EUC Syd Pris i hver af vores fire byer, og det er underviserne der frem til 1. december har kunnet udfylde en indstilling af elever, hvorefter en gruppe medarbejdere har vurderet de indkomne nomineringer og udvalgt vinderne.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
10. august 2022 112, Gråsten

Skolestartskampagne: 74 bilister kørte for stærkt ved en skole

10. august 2022 112

Onsdag har politiets ATK-vogn målt bilisternes hastighed ved skolen i Adsbøl og det er en del af politiets skolestartskampagne, hvor målet er at sikre, børn trygt kan gå og køre til og fra skole. Desværre kom der et meget nedslående resultat. Hele 74 sager, deraf ni klip og en bilist, som skal op til ny […]

Læs mere...