De første spadestik til Center for Industriel Electronic

6. april 2018 Uddannelse

Fredag middag blev de første spadestik til det kommende Center for Industriel Electronik taget ved Alsion – og når nu det handler om byggeri, der skal huse fremtidens ingeniører, så blev det allerførste spadestik taget med en robot. Spadestik nummer to foregik ved håndkraft.

Blandt investorerne er Bitten og Mads Clausen Foden samt Linak.

“Det er selvfølgelig en investering i fremtidens medarbejdere og også i at holde Danfoss i Nordeuropa”, sagde Jørgen Mads Clausen til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Vi føler os forpligtede til at være med, når der skal gøres noget for området”, siger Linak-ejer Bent Jensen.

I sin tale sagde borgmester Erik Lauritzen:

“Hvis der er noget, vi er gode til, så er det at skaffe det helt rigtige vejr til den slags begivenheder. Og så vil jeg sige, det er dejligt, at SDU ser et potentiale i Sønderborg. Uden SDUs blik for Sønderborg, så havde vi ikke været samlet her”, sagde borgmesteren.

Sønderborg live-streamede hele seancen – og du kan se live-videoen HER PÅ LINKET.

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
22. september 2023 Samfund, Sønderborg

Kong Christian Xs Bro lukkes for al trafik

22. september 2023 Samfund

Sønderborg Kommune udfører det årlige eftersyn af Kong Christian Xs Bro og i den forbindelse spærres broen for al trafik. Lukningen sker onsdag den 27. september fra klokken 22.00 til torsdag den 28. september klokken 04.00 og gælder kørende trafik samt cyklister og gående, skriver Sønderborg Kommune. Der vil blive sat busser ind mellem togstationen […]

Læs mere...