Debat: Hvad vil kommune og politi gøre ved vanvidskørsel på Nordals

14. oktober 2021 Nordborg

Søren Østergaard, Nordborg, skriver åbent brev til kommune og politi:

I nat blev jeg, lidt over to, vækket af en voldsom trafikstøj fra Nordborgvej. Det indbefattede bl.a. udrykningshorn. Nogle minutter senere kunne jeg så høre et par motorcykler i meget høje omdrejninger køre sydpå. Politiet var noget bagefter, så det er gået voldsomt stærkt, hvilket også var helt tydeligt.

Det er jo på ingen måde første gang, vi oplever disse problemer med vanvids-trafikanter.

Min spørgsmål er nu, hvad politiet og kommunen vil gøre, ikke blot i Svenstrup, men også i de andre småbyer der formentlig har lignende oplevelser.

Ikke at der er meget præventivt at gøre ved vanvids-trafikanter som dem i nat, for de er nok helt uden for pædagogisk rækkevidde og fornuft.

Problemet  omfatter også de temmelig mange der i de hel- og halvmørke timer ”kun” kører igennem byerne med 90-100 km/t – og måske en sjat mere.

Har man en plan ?

Stærekasser, flere fotovogne, kampagner eller andet ?

Artiklen fortsætter under annoncen

For jeg går selvfølgelig ikke ud fra, der skal lig på bordet inden man foretager sig noget for at bringe dette farlige uvæsen til ophør.

Og så lige en stor tak til de heldigvis fleste, der kører pænt og passer på sig selv og alle os andre. Også en stor tak til de betjente, der trods alt, sætter liv og lemmer på spil i episoder som i nat.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk