Debat: Sønderjysk Forsikring flytter ikke kun hjerteblod

6. juni 2015 Sundeved

Jørgen C.S. Jacobsen,  “Sørens Mølle”, Asserballeskov skriver:

Det er en spand koldt vand i hovedet på alle gode kræfter i Sønderborg Kommune, der kæmper for udvikling af området, at se pressemeddelelsen fra Sønderjysk Forsikring.

“BrightHouse” bygningen i Aabenraa kan erhverves for en god pris.

Artiklen fortsætter under annoncen

Ok så lav en god forretning og køb den, flyt Aabenraas lokalkontor derud og sæt et reklameskilt op ved motorvejen og “bliv kendt”.by3

Lej resten af “BrightHouse” bygningen ud og sælg den efterfølgende til en kapitalfond og scor kassen.
For de mange veldrevne virksomheder i Sønderborg området med Linak og Danfoss i spidsen har det ikke været nødvendigt at flytte domicil for at drive en  kanonforretning såvel lokalt, regionalt som internationalt. Ej heller har det været nødvendigt for Danmarks mest veldrevne bank “Rinkøbing Landbobank” at flytte hovedsædet for at “blive kendt”.
Siemens har kunnet finde en byggegrund – for et par år siden var Sønderborg åbenbart også god nok som hovedsæde for Sønderjysk Forsikring, men kunne af forskellige årsager ikke bygge det man ønskede. Lad hovedsædet blive i Sønderborg. Find i samarbejde med kommunen og andre gode kræfter i Sønderborg en grund, hvor der kan bygges så mange kvadratmeter at hovedsædet også er fremtidssikret.
Jeg vil på det kraftigste opfordre de delegerede og bestyrelsen til at genoverveje de planer, der fremgår af pressemeddelelsen.
Husk hvad Mads Skjern sagde til Varnæs efter afslag i Korsbæk Bank:
“Jeg synes jo, det havde været bedst at pengene arbejdede her i byen”.
Så kære delegerede og bestyrelse – ikke kun hjerteblod men også business såvel lokalt som regionalt.
Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk