Debat: Sydtrafik og to andre trafikselskaber har fået en kæmpe bøde

13. maj 2022 REGIONALT

Karsten Fogde, SF, Region Syddanmark, skriver:

To små vognmænd havde tilbage i 2020 klaget til ‘Klagenævnet for Udbud’, hvor de fik medhold i deres sag om, at Sydtrafik, FynBus og Midttrafik havde brudt udbudsregler i forbindelse med FlexTrafik.

Dette ønskede de store trafikselskaber dog ikke at respektere, men nu har Retten i Svendborg givet de små vognmænd medhold.

Så ikke nok med, at trafikselskaberne skal betale bøderne på 10 millioner kroner – nu skal de så også betale astronomiske sagsomkostninger for såvel de to små vognmænd samt trafikselskaberne oveni.

Artiklen fortsætter under annoncen

Men regningen kan risikere at blive meget større, da flere vognmænd nu overvejer at søge erstatning, noget som kan løbe op i rigtig mange millioner.

Det er simpelthen en uduelig ledelse; og alt sammen penge som skatteborgerne kommer til at betale i sidste ende.

Vi vil i SF Region Syddanmark forfølge sagen nøje – og jeg håber meget, at de øvrige politiske partier i trafikselskabernes bestyrelser er enige i, at det må have konsekvenser.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
22. maj 2022 Erhverv, Sønderborg

Jobcenters Rejsehold kan måske hjælpe dig til bedre trivsel på jobbet

22. maj 2022 Erhverv

På Jobcenter er der tre medarbejdere, som har til opgave at få sygefraværet ned i både private virksomheder og i kommunens forskellige forvaltninger. “Vi er i kontakt med 36 offentlige virksomheder og 52 private og de medarbejdere, som vi har hjulpet, er fra pleje- og omsorgsfagene, produktionsfag og tømrer-snedkerfagene”, fortæller Lone Steensbech, der er en […]

Læs mere...