FV19: Debataften: Tyg på klimaet – med Benny Engelbrecht

13. februar 2019 FV19

Den 21. februar inviterer Sønderborgs socialdemokratiske folketingsmedlem til middag og dialogmøde om klima, miljø og grøn omstilling. Udover muligheden for at tygge på Socialdemokratiets grønne politik, vil der blive serveret en bæredygtig middag lavet af Det Sønderjyske Køkken. Måltidet vil være inspireret af den sønderjyske tradition og lave af økologiske råvarer fra sæsonen og lokalområdet.

”En af de bedste måder at komme hinanden ved, det er at spise en god middag sammen. Derfor inviterer jeg til bæredygtig middag for alle i Sønderborg-området. Jeg tror, det bliver en aften med noget godt at tygge på både til ganen og til hjernen”, fortæller Benny Engelbrecht i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

I løbet af aftenen vil Benny Engelbrecht holde et kort oplæg om Socialdemokratiets visioner for det grønne område og åbne op for spørgsmål, bekymringer eller gode idéer.

”Jeg håber vi kan få skabt et åbent forum, hvor gæsterne deltager i dialogen om den grønne omstilling og dens betydning for Sønderjylland,” siger Benny Engelbrecht.

’Tyg på klimaet’ løber af stablen torsdag den 21 februar kl. 17 30 – 20 00 hos Det Sønderjyske Køkken. Aftenen starter med middag efterfulgt af et kort oplæg fra Benny Engelbrecht som åbning af dialogen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Fordi der er et begrænset antal pladser, så er tilmelding nødvendig.

Tilmeldingen sker ved at sende en mail til skrkl@ft.dk.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
4. august 2021 Kultur, Sønderborg

Uffe Lorenzen giver en udendørs koncert i Sønderborg

4. august 2021 Kultur

Lørdag den 14. august giver Uffe Lorenzen er gårdhavekoncert i Sønderborghus i eftermiddagstimerne. Uffe Lorenzen er kendt som den karismatiske forsanger og frontfigur i Spids Nøgenhat og Baby Woodrose. Han har huseret på den danske rockscene siden slutningen af ’80erne og fik sit gennembrud med Baby Woodrose i 2003, hvor de som et af de […]

Læs mere...