Debatindlæg: Borgmesteren samlede igen, igen hele Byrådet

1. oktober 2021 Nordborg

Byrådsmedlem Niels Ole Bennedsen, Socialdemokratiet, skriver:

Så gjorde vores borgmester det igen, igen – samlede hele Byrådet omkring Sønderborg Kommunes budget. På byrådsmødet, var der da også kun ros fra alle partier.

Budgettet for 2022 er ikke kendetegnet ved store nye udgifter, men mere en fælles forståelse af, at vores velfærdsområder; ældre, handicappede og skolerne, skal tilgodeses.

Når det kommer til diverse nye tiltag i kommunen, ja så kan vi denne gang sige i hele kommunen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Især bosætning i de forskellige områder er prioriteret højt, spændende bliver det, hvad forvaltningen kan komme med af bolig planer omkring Havnbjerg-centret, som skal foreligge i sommeren 22, men jeg havde dog gerne set konkrete tiltag, også i Nordborg by, hvor der ikke er nogle ledige almennyttige boliger, alt er udlejet.

Behovet skal ses i lyset af, at der er en del som godt vil fraflytte deres parcelhus til fordel for en mindre bolig og have.

Desværre, for området, viser tallene for de sidste åringer, at der sker en stor fraflytning til Sønderborg.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der er byggegrunde i Nordborg. Jeg har tidligere nævnt arealet bag biblioteket, men også arealet, hvor det tidligere plejehjem lå, er bynært og klar til bebyggelse, så her kan der evt. opføres nogle flere almennyttige boliger.

Jeg håber at byrådet, om ikke andet, så det nye byråd, vil være med til det, selv om det ikke er nævnt i det omtalte meget alsidige budget for 2022. Borgmesteren har også vedkendt behovet og hørt ønsket, så der er gode udsigter for noget byggeri – også i Nordborg by.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
23. oktober 2021 Sport, Gråsten

Knæk Cancer-stævne i Gråsten Rideklub

23. oktober 2021 Sport

Lørdag var der hele 76 ryttere til start i Gråsten Rideklubs Knæk Cancer-stævne, hvor hele overskuddet bliver sendt videre til Knæk Cancer. “Og når vi holder et Knæk Cancer-stævne, så er det for fordi, det føles naturligt for os, Jeg har selv været ramt af kræft og lige nu er der to andre fra klubben, […]

Læs mere...