Debatmøde: Har du en mening om socialpsykiatri?

22. maj 2013 Uncategorized

En ny psykiatripolitik skal indeholde værdier og retning for fremtidens socialpsykiatri i Sønderborg Kommune. Alle borgere inviteres derfor til debat- og dialogmøde den 6. juni kl. 19-21 på Biblioteket Sønderborg.

Det er borgere, brugere og pårørende, der har det største viden om, hvad der er vigtigt. Borgermødet den 6. juni er en mulighed for at deltage i en dialog om socialpsykiatrien og en ny psykiatripolitik.

– Vi har en udsattepolitik, der er godkendt af byrådet. Nu er vi så i gang med en proces, hvor der skal udarbejdes en ny psykiatripolitik for Sønderborg Kommune. Den skal indeholde visioner, værdier og retninger for udviklingen af socialpsykiatrien de kommende år. Udarbejdelsen af politikken foregår i sammenhæng med udsattepolitikken og værdierne: ansvar, respekt og rummelighed, siger psykiatri- og misbrugschef i Social og Sundhed, Helle Schultz.

Artiklen fortsætter under annoncen

I psykiatripolitikken arbejdes der med 8 fokusområder: Tidlig indsats, Indhold i tilværelsen, Samarbejde, Sundhed, Ung og psykisk sårbar, Frivillige og netværk, Støttet og ordinær beskæftigelse, At komme sig – håb. Fokusområderne er blandt andet udpeget i dialog med beboere og brugere i nogle botilbud, væresteder og værksteder i Sønderborg Kommune.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
9. august 2022 112, Sønderborg

12 bilister blitzet ved Nybøl Skole

9. august 2022 112

I denne og den kommende uge er politiet på skolestartskampagne og i den forbindelse har ATK mandag målt bilernes hastighed ved Nybøl Skole. I alt 12 bilister havde for travlt, så de får en kedelig hilsen fra os, skriver politiet på Twitter. Mandagens hurtigste bilist kørte 69km/t i en 50zone og den hastighed udløser dagens […]

Læs mere...