Debatmøde: Har du en mening om socialpsykiatri?

22. maj 2013 Uncategorized

En ny psykiatripolitik skal indeholde værdier og retning for fremtidens socialpsykiatri i Sønderborg Kommune. Alle borgere inviteres derfor til debat- og dialogmøde den 6. juni kl. 19-21 på Biblioteket Sønderborg.

Det er borgere, brugere og pårørende, der har det største viden om, hvad der er vigtigt. Borgermødet den 6. juni er en mulighed for at deltage i en dialog om socialpsykiatrien og en ny psykiatripolitik.

– Vi har en udsattepolitik, der er godkendt af byrådet. Nu er vi så i gang med en proces, hvor der skal udarbejdes en ny psykiatripolitik for Sønderborg Kommune. Den skal indeholde visioner, værdier og retninger for udviklingen af socialpsykiatrien de kommende år. Udarbejdelsen af politikken foregår i sammenhæng med udsattepolitikken og værdierne: ansvar, respekt og rummelighed, siger psykiatri- og misbrugschef i Social og Sundhed, Helle Schultz.

Artiklen fortsætter under annoncen

I psykiatripolitikken arbejdes der med 8 fokusområder: Tidlig indsats, Indhold i tilværelsen, Samarbejde, Sundhed, Ung og psykisk sårbar, Frivillige og netværk, Støttet og ordinær beskæftigelse, At komme sig – håb. Fokusområderne er blandt andet udpeget i dialog med beboere og brugere i nogle botilbud, væresteder og værksteder i Sønderborg Kommune.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
29. juli 2021 Erhverv, Sydals

Drømmer du om et stort plankebord på syv meter?

29. juli 2021 Erhverv

FAWL, From Als With Love, som laver unikke plankeborde og meget andet unikt håndværk i træ, har netop fået nogle lange egeplanker hjem fra Frankrig. Så drømmer du om et flot og unikt spisebord eller konferencebord, der er op til syv meter langt, så kan FAWL både lave det – helt efter dine ønsker – […]

Læs mere...