Dejligt mange til Åbent Hus på AGS

20. januar 2023 Uddannelse

Også Alssundgymnaiet, AGS, trak rigtigt mange til torsdag aften, hvor dørene var åbne for grundskolernes afgangselever og deres forældre.

Det samme var gældende for Det Blå Gymnasium og Statsskolen.

Inden rektor Jeppe Kragelund bød velkommen, kunne de unge og deres forældre lytte til Andreas Odbjergs sang: ‘Hvad skal verden med sådan en som mig’.

“Jeg kan være med til at hjælpe Jer, så I ikke kommer til at spørge, hvad verden skal med Jer. I kan være helt sikre, der er brug for Jer”, sagde Jeppe Kragelund og fortalte derefter om STX, som fører til studenterhuer med røde bånd, hvos man yder det, der skal til.

Artiklen fortsætter under annoncen

AGS arbejder sammen med Aurehøj Gymnasium og Middelfart Gymnasium & HF i klimaundervisning – og en af de elever, der har tænkt klimatenker er Arthur Hindø, som læste sit ‘klimadigt’ op til Åbent Hus.

Inden forældre og deres unge mennesker skulle rundt på skolen, så fik de en smagsprøve på et par af de sange, der er med, når AGS om få uger har premiere på deres musical.

På rundturen på gymnasiet fortalte lærere og kommende studenter om hverdagene og alt det, som man lærer på AGS – og også om alt det sjove, festerne, sammenholdet, fordelene ved en mindre skole og så videre.

Artiklen fortsætter under annoncen

Du kan SE BILLEDER HER.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
4. februar 2023 Nordborg, Samfund

Kom en tur i svømmehallen og prøv LivredderPatruljens udstyr

4. februar 2023 Nordborg

Kom og vær med, når Nordals Idrætscenter og Humlehøj-hallerne får besøg af TrygFondens LivredderPatrulje den 15. februar i vinterferien. Sammen med svømmehallens egne livreddere sætter LivredderPatruljen gang i sjove og udfordrende vandaktiviteter og viser blandt andet, hvordan man redder sig selv og andre i vandet, skriver Trygfonden. Alle svømmehallens gæster er velkomne til at være […]

Læs mere...