Den selvejende institution Sønderborg Friskole er stiftet

26. juni 2014 Uncategorized Skrevet af: Ole Kæhler

Malene Ventzel Nielsen, Lone Hauch Jepsen, Irene Reinkvist, Ingeborg Johannsen, Maria Krull, Mette Dübe Jørgensen, Anne Karina Jessen, Malin Borchgrevink Stahl og Morten Andresen er bestyrelsesmedlemmer i den selvejende institution Sønderborg friskole.

Irene Birk Reinkvist er sikker på, der åbnes en Friskole i Sønderborg by i 2015

Irene Birk Reinkvist er sikker på, der åbnes en Friskole i Sønderborg by i 2015

Artiklen fortsætter under annoncen

Onsdag aften blev bestyrelsesmedlemmerne valgt på den stiftende generalforsamling og nu venter der en masse arbejde, inden døren åbnes for elever i sommeren 2015. Ildsjælene har kig på det tidligere Teknikum som ramme for friskolen.

– Vi har aftalt med Freja, som administrerer ejendommen for staten, hvornår vi skal snakke mere konkret om en lejeaftale, siger Irene Reinkvist.

Sønderborg Friskole har brug for mest mulig opbakning og derfor er der oprettet en skolekreds, som enhver kan melde sig ind i. Det er antallet af medlemmer i skolekredsen, der skal give bestyrelsen vægt bag alle sine ord.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Det koster 100 kroner at melde sig ind, siger Irene Reinkvist.

Læs mere og meld dig ind: Her

21. juni 2024 Augustenborg, Erhverv

Kommunen bliver ejer af siloerne ved Augustenborg Havn

21. juni 2024 Augustenborg

Fra den 1. juli kan Sønderborg skrive siloerne og pakhuset i Augustenborg ind i rækken af kommunale ejendomme og borgmesteren mener, det er et køb, der giver rigtig god mening. “Udviklingen af havneområdet i Augustenborg er et vigtigt projekt, der betyder rigtigt meget og når vi køber DLG-bygningerne, så råder vi over hele havneområdet og […]

Læs mere...