Den varetægtsfængslede “gramser” tog også på ung mand i Borgen

18. november 2016 112
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 52)

 

Den 22-årige varetægtsfængslede afrikaner som gramser på piger er vist ikke alene til piger, skriver en læser til SønderborgNYT.

“Onsdag aften gik jeg gennem Borgen efter de fleste butikkers lukketid, fordi jeg skulle handle i Kvickly.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der var ingen andre, og jeg så manden, som SønderborgNYT skrev om forleden. Han gik i mod mig og skærmede min vej, så jeg ikke kunne komme forbi. Han er tilsynladende ikke kun til kvinder. Han begyndte at kramme mig og føre hånden under min jakke og tage mig på røven”, skriver læseren, der ikke vil have sit navn ud.

Politiet bekræfter, der er foregået noget i Borgen, men de har ikke kunnet genkende den læser, der skrev til SønderborgNYT – og han har endnu ikke anmeldt hændelsen.

 

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 58)

 

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 66).

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
16. april 2021 COVID-19, Sønderborg

Smittekonstatering med lyntest kan ikke længere sende hele skoleklasser hjem

16. april 2021 COVID-19

En hel skoleklasse skal ikke længere sendes hjem, fordi en enkelt elev er testet positiv for coronavirus ved en lyntest. Det oplyste Sundhedsstyrelsen torsdag og sundhedsforvaltningens direktør, Carsten Lund siger til SønderborgNYT: “Det tager vi en snak om i forvaltningen og så følger vi de retningsli9nier og procedure, som Sundhedsstyrelsen pålægger os””. Dermed kan skoledagen […]

Læs mere...