Der skal lægges ny asfalt ud i den kommende tid

18. september 2017 Sundeved Skrevet af: Ole Kæhler

Takket være en ekstraordinær pengepulje får borgerne mange kilometer ny asfalt at køre på i landsbyerne i Sønderborg Kommune i år. Flere nye belægninger er på vej, og også nogle stier forbedres i løbet af efteråret.

Teknik- og miljøudvalget har nemlig afsat en stor ekstra pulje penge til at løfte vejstandarden i kommunen i år.

Det samlede asfaltbudget er i år 36,7 mio. kr.

”Udfordringen, når vi renoverer fortove, veje og stier er jo altid, at det giver nogle gener, før det bliver godt. Når det er sagt, så kan vi i år glæde os over at køre på ny asfalt ekstraordinært mange steder i kommunen. De ekstra midler er især tilført i landsbyerne. Flere veje følger i løbet af efteråret, hvor vi afventer nogle fortovsreguleringer, inden den ny asfalt kan lægges på vejen. Vejrmæssigt har 2017 måske ikke været noget godt år – men det har det vejmæssigt”, teknik- og miljøudvalgsformand Frode Sørensen i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Veje, der asfalteres i efteråret

Nordborg: Grønvej, Stevninggade, del af Nordborgvej

Augustenborg: Fryndeshave, Asserballe Bygade

Sydals: Vestervej, Lebølvej

Sønderborg: I.P. Nielsens Vej, Friheds Alle, Orla Lehmanns Vej, Kongevej, Brunhovedvej, Ringløkke, Østerløkke, Nørreløkke, Skansebakken, Dybbølbjerg, Rønsdam

Broager: Møllevej

Gråsten: Sejrsvej.

Cykelstier

Den ekstra bevilling giver desuden mulighed for at renovere følgende cykelstier: Skovmose-Skovby, Asserballe-Fynshavvej, Teglparken-Skovparken i Egernsund, en del af Sønderborg-Høruphav, en del af Broager-Bøffelkobbel samt en del af Dybbøl Banke-Nybøl.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

 

 

29. marts 2024 Sønderborg, Frivillige

Aabenraa Selvhjælp vil hjælpe seksuelt krænkede i Sønderborg

29. marts 2024 Sønderborg

Voksne med senfølger efter seksuel krænkelse i barndommen kæmper med psykiske og/eller fysiske følgereaktioner. De hyppigst forekommende er PTSD, angst, lavt selvværd, tvangsforestillinger, problemer med krop og seksualitet, selvskadende, suicidal eller seksualiseret adfærd, spiseforstyrrelser og stofmisbrug. Ventetiden for at komme i behandling er over to år. Det betyder, at borgerne ikke få hjælp hurtig. Vi […]

Læs mere...