Der skal laves en lokalplan for Egevej i Adsbøl

10. august 2022 Politik

Den sidste grund i Egevejudstykningen i Adsbøl er solgt og forvaltningen foreslår at udvikle et areal ved Egevej til enfamiliehuse og/eller tæt-lav boliger. Sønderborg Kommune ejer matrikel nummer 255a i Adsbøl, som ligger umiddelbart syd for de eksisterende enfamiliehuse på Egevej. Forvaltningen foreslår, at en del af matrikel nr. 4 i Adsbøl inddrages i lokalplanområdet for at fremtidssikre udstykningen.

Området er i kommuneplanen udlagt til boliger og ligger inden for landsbyafgrænsningen. Projektet kræver, at der udarbejdes en lokalplan – og tirsdag sagde de folkevalgte i Teknik-, By- og Boligudvalget god for, at den bliver lavet.

Artiklen fortsætter under annoncen

“For os i Venstre er det vigtigt med boligudvikling i landdistrikterne, og vi bakker fuldt op om at sætte gang i den her lokalplan i Adsbøl, dog skal vi være obs på trafikafviklingen fra det nye boligområde”, siger udvalgsmedlem Tage Petersen til SønderborgNYT.

Forvaltningen har planer om at holde et borgerinformationsmøde i den offentlige høringsperiode.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
7. oktober 2022 Erhverv, REGIONALT

Energikunder hos Norlys kan tilmelde sig indefrysning af energiregninger

7. oktober 2022 Erhverv

Siden Folketinget vedtog Vinterpakken, der blandt andet giver mulighed for indefrysning af energiregningen, har Norlys og Netcompany arbejdet intensivt på en it-løsning til tilmeldingen af ordningen, skriver Norlys i en pressemeddelelse. ”Det er vigtigt for os, at det bliver nemt for vores kunder at tilmelde sig indefrysningsordningen, og derfor er vi glade for, at vores […]

Læs mere...