Designteknologi-studerende fra Sønderborg indstillede vindervirksomhed

27. april 2017 Uddannelse Skrevet af: Michael Kjær

Eva-Maria Schober, der studerer til designteknolog i Sønderborg, indstillede Iværksættervirksomheden Fantini of Denmark – og de løb med titlen som årets EASV-praktik 2017.

Fem virksomheder stod mandag i finalen som årets praktik på Erhvervsakademi SydVest. Vinderen blev den kun 2 år gamle iværksættervirksomhed Fantini of Denmark, der med tillid og opbakning har bidraget til både faglig og personlig udvikling hos deres praktikant Eva-Maria Schober.

Artiklen fortsætter under annoncen

Da Eva-Maria indstillede sin praktikplads, Fantini of Denmark, havde hun næppe forestillet sig, at hun blev én af de ni studerende, der den 16. maj skal stå på scenen i Operaen i København. Her skal hun overbevise både dommerpanel og publikum om, at hendes praktik hos Fantini of Denmark skal kåres som årets bedste blandt de ni erhvervsakademier i Danmark.

Billetten til landsfinalen blev sikret, da et enigt dommerpanel mandag udnævnte Fantini som årets praktik på Erhvervsakademi SydVest 2017.

Artiklen fortsætter under annoncen

HR business-partner hos Danfoss, Dan Alsted Nielsen fortæller i en pressemeddelelse om valget:

”Vi oplevede et generelt stærkt felt med fem velforberedte virksomheder, der alle har budt deres praktikanter velkommen som nye kolleger. Valget faldt på Fantini, fordi Eva-Maria Schober i høj grad har gennemgået en stor udvikling, både fagligt og personligt. Hun er uden tvivl blevet udvist tillid og der er blevet lyttet til de ideer hun er kommet med, og det endte f.eks. med at hun designede en børnetøjskollektion”.

Artiklen fortsætter under annoncen

For den unge virksomhed Fantini er prisen et stort skulderklap. Søren F. Fantini, der startede virksomheden som 23-årig, er stolt af prisen og glæder sig over at give Eva-Maria Schober både viden og færdigheder med på vejen:

”Det betyder meget for vores unge virksomhed at få sådan en anerkendelse, og fortæller os, at vi bevæger os i den rigtige retning. Vi forsøger at have en menneskelig tilgang til både medarbejdere og kunder, og det betaler sig”, siger en glad Søren F. Fantini fra Fantini of Denmark – en virksomhed der producerer teknologisk livsstilstøj, som afviser f.eks. ketchup og rødvin, hvis man spilder, så tøjet ikke får pletter.

23. februar 2024 Nordborg, Samfund

Skolebørn kom på visit til gallafesten på Tangshave

23. februar 2024 Nordborg

De ældre på Tangshave Bo- og Aktivitetscenter fejrede fredag, at det er 20 år siden, centret blev indviet, en indvielse hvor Bitten Clausen også deltog. Det var den 12. december 2003, de ældre flyttede fra det tidligere plejehjem til Tangshave og den 23. februar 2004 rykkede ledelsen ind og derfor var indvielsen den 23. februar. […]

Læs mere...