Destination Sønderjylland har fået ny formand

28. maj 2018 Erhverv

Svend Brodersen fra Gram Slot har trukket sig som formand for det sønderjyske turismesamarbejde.

“Destination Sønderjylland er kommet rigtigt godt fra start og jeg har været glad for at have bidraget til, at vi har fået skabt et stærkt og forebilligt turismesamarbejde i Sønderjylland. Samtidig er Gram Slot i en rivende udvikling og jeg har behov for at kunne fokusere mere på driften af min egen virksomhed. Derfor synes jeg at tiden var inde til at overlade roret til en anden”, siger Svend Brodersen i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

På et konstituerende bestyrelsesmøde den 21. maj valgte en enig bestyrelse Jakob Lei, der til dagligt ejer og driver Årø Vingård som ny bestyrelsesformand.

“Jeg er glad og stolt over at indtræde i Destination Sønderjyllands bestyrelse og over, at få lov til at stå i spidsen for en veletableret organisation. Destination Sønderjylland er nået rigtig langt og jeg glæder mig til at være med til at fortsætte den gode udvikling som destinationen har stået i spidsen for. Jeg drømmer især om, at vi i regi af samarbejdet, kan involvere flere af de små virksomheder i Sønderjylland og hjælpe med en øget professionalisering bl.a. ved at kigge på den kommunikation, der foregår via deres egne kanaler”, siger den nyvalgte formand.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. oktober 2021 Kultur, Augustenborg

KunstPunkt: Mindeudstilling for Helene Michelsen

23. oktober 2021 Kultur

Helene Michelsen fra Vemmingbund har malet sit sidste billede. Hun har også bygget sin sidste skulptur, ligesom det er slut med de malede sten og fliser. Nu er der en mindeudstilling i KunstPunkt. “Jeg er datter af Helene Michelsen, men det er min mors fantastiske omgangskreds, der sammen har stablet dette kunstarrangement på benene”. Sådan […]

Læs mere...