Det 57 år gamle Sønderborg-firma Helge Bruhn A/S er solgt

Helge Bruhn A/S. Privat foto
Helge Bruhn A/S. Privat foto
16. april 2024 Erhverv Skrevet af: Ole Kæhler

CK-Mt ApS har købt Helge Bruhn A/S om at købe Sønderborg-virksomheden, der har 57 år på bagen. Det sker på baggrund af planerne om at udbygge forretningen samt tage flere og større opgaver ind hos CK-Mt ApS i Hørup.

“Det er med glæde, at jeg kan meddele, jeg har solgt Helge Bruhn A/S til CK-Mt ApS i Hørup”, siger Lars Bruhn, ejer af Helge Bruhn A/S i en pressemeddelelse. Og han fortsætter:

“Jeg vil benytte lejligheden til at takke vore mange kunder for den store tillid og loyalitet de har udvist overfor mit firma. Ikke mindst de mange lokale virksomheder store som små, som vi har samarbejdet med. Ligeså vil jeg takke firmaets medarbejdere for en forbilledlig indsats i værkstedet og på kontoret. Jeres loyalitet overfor firmaet og mig personligt takker jeg for af hele mit hjerte”.

Artiklen fortsætter under annoncen

Helge Bruhn A/S blev startet af Lars Bruhns far, Helge Bruhn, i 1967.

”Når jeg vælger at sælge virksomheden, så sker det primært på grund af min alder. Vi har altid bestræbt os på at have en moderne og tidssvarende maskinpark med tilhørende digitale løsninger. Vi har fulgt med tiden og er certificeret i henhold til ISO 9001 og EN 1090 for at kunne imødekomme kunders samt myndigheders stigende krav. Det er min forventning at Helge Bruhn A/S bliver et positivt bidrag til CK-Mt’s vækstplaner”, siger Lars Bruhn.

Artiklen fortsætter under annoncen

CK-Mt ApS v/Claus Kjestrup og Andreas Witte Nielsen har længe arbejdet på udbygningsplaner på deres nuværende lokation i Hørup, hvor pladsen er blevet lidt trang.

“Med købet af Helge Bruhn får vi adgang til en veldrevet virksomhed med mange gode medarbejdere. Vi får en unik mulighed, for at optimere vores produktionssynergier og dermed mulighed for at løse flere og større opgaver for vores kunder”, fortæller Claus Kjestrup, administrerende direktør ved CK-Mt ApS. Han ser flere kunder outsource deres produktioner, hvor fokus på (JIT/just in time) produktionstiden og priser er afgørende for deres beslutninger.

Artiklen fortsætter under annoncen

CK-Mt ApS har gennem de sidste år investeret massivt i bl.a. eget nitrogenanlæg, en 9 kw Amada A-J Fiberlaserskære med fuldautomatisk pladetårn, en 10 KW Ermaksan Momentum Gen-5 laserskære samt en ARKU EdgeBreaker® 6000 afgratning og slibemaskine.

Investeringerne er foretaget for at imødekomme kundernes større og mere avancerede krav til forarbejdninger i alle afskygninger indenfor stålindustrien.

Helge Bruhn forsætter under samme navn, og Claus Kjestrup vil som udgangspunkt fungere som daglig leder i virksomheden imens Andreas Witte Nielsen vil fungere som daglig leder i Hørup.

Artiklen fortsætter under annoncen

Produktionsforarbejdning vil over tid blive opdelt således, at bukning, klipning, smedearbejde, CNC-fræsning og -drejning og 3D konstruktion vil blive udført i Sønderborg, hvor laserskæring, afgratning og slibning, bukning, og montage vil blive udført i Hørup.

“Vi ser frem til at byde såvel nye som gamle kunder velkommen”, siger Claus Kjestrup.

27. maj 2024 Erhverv, Sydals

Generalforsamling: SONFOR fortalte om milliardinvestering og honorarstigning

27. maj 2024 Erhverv

Der var flere emner på bordet til SONFORs generalforsamling i BC Syds lokaler i Mommark og generalforsamlingen var for første gang nogensinde åben for borgerne i Sønderborg, som jo er kunder i firmaet. “I SONFOR har vi sidste år håndteret 71.859 tons affald og heraf er 54,4 procent genanvendt”, sagde bestyrelsesformand Ellen Trane Nørby, som […]

Læs mere...