Det årlige Grand Prix på Ahlmann-Skolen

11. april 2019 Uddannelse

Torsdag aften var der igen Grand Prix og det var Ahlmannskolens SFO-børn, som havde øvet og øvet på deres yndlingssange, så de kunne synge med på alle ordene, mens de stod på scenen foran en masse andre børn og deres forældre.

I ugerne op til Grand Prix, så er det ikke ligefrem læsning og regnestykker, der har fyldt i børnenes tanker – og torsdag blev der ikke snakket om andet end den optræden, der ventede i de tidlige aftentimer.

Og igen i år sang børnene det bedste, som de kunne og flere af dem gjorde flot brug af den koreografi, som de havde lært af Als Performance Akademi.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det blev bemærket, at de børn, der havde været – eller skulle – på scenen, glædede sig over, når vennerne – altså konkurrenterne – gjorde det godt.

Årets vinder, et boyband, var dem, der fik flest stemmer i den hemmelige afstemning, som publikum deltog i – og de fik en flot pokal og mdealje, som blev overrakt af sidste års vinder.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
10. december 2022 Sønderborg, Frivillige

Det kommende folkekøkken kan rykke ind i Frivillighedens Hus

10. december 2022 Sønderborg

Sønderborg Kommune støtter op om et folkekøkken i Sønderborg, som vil udlevere mad til kommunens udsatte borgere og kommunen stiller Frivillighedens Hus til rådighed for folkekøkkenet, der åbner i januar. Det er blevet meget dyrere at leve. Inflationen er høj, og det er samtidig blevet dyrere at bruge varme og strøm. Det rammer også de […]

Læs mere...