Det årlige Grand Prix på Ahlmann-Skolen

11. april 2019 Uddannelse

Torsdag aften var der igen Grand Prix og det var Ahlmannskolens SFO-børn, som havde øvet og øvet på deres yndlingssange, så de kunne synge med på alle ordene, mens de stod på scenen foran en masse andre børn og deres forældre.

I ugerne op til Grand Prix, så er det ikke ligefrem læsning og regnestykker, der har fyldt i børnenes tanker – og torsdag blev der ikke snakket om andet end den optræden, der ventede i de tidlige aftentimer.

Og igen i år sang børnene det bedste, som de kunne og flere af dem gjorde flot brug af den koreografi, som de havde lært af Als Performance Akademi.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det blev bemærket, at de børn, der havde været – eller skulle – på scenen, glædede sig over, når vennerne – altså konkurrenterne – gjorde det godt.

Årets vinder, et boyband, var dem, der fik flest stemmer i den hemmelige afstemning, som publikum deltog i – og de fik en flot pokal og mdealje, som blev overrakt af sidste års vinder.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
19. juni 2021 Samfund, Sønderborg

Vil du med i Ældrerådet?

19. juni 2021 Samfund

Der er valg til Ældrerådet tirsdag den 16. november og fordi de fleste af de nuværende medlemmer ikke genopstiller, er der brug for nye kandidater. Ældrerådets formand, Karin Dalager, er en af dem, der har valgt at sige stop: ”Jeg har været med i otte år og i alle årene været formand. Det er utroligt […]

Læs mere...