Det Blå Gymnasium: 175 deltog i online-Åbent Hus

4. februar 2021 Uddannelse
Rektor og elevrådsrepræsentanter. Foto: Det Blå Gymnasium
Rektor og elevrådsrepræsentanter. Foto: Det Blå Gymnasium

Forleden holdt Det Blå Gymnasium online åbent hus. 175 familier så med hjemme foran skærmen. Både lærere og elevrådsrepræsentanter deltog i udsendelsen og fortalte om de sociale og faglige aspekter ved uddannelsen. Desuden tog de sig god tid til at svare på de mange spørgsmål, som kom ind på chatten i løbet af udsendelsen.

Det var gymnasiets egne undervisere i Informatik og Multimediefag, som stod for produktionen af udsendelsen, og ud over, at tyverialarmen kortvarigt gik af undervejs på grund af det sene opbud på skolen, forløb arrangementet planmæssigt.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Vi håber, at arrangementet har bidraget til, at de elever, som snart skal vælge ungdomsuddannelse, har fået et godt indtryk af Det Blå Gymnasium, og at de er kommet nærmere et valg”, siger rektor Dorthe Milling Stjernholm i en pressemeddelelse.

Formand for elevrådet Louise Lehmann Kræmer tilføjer:

”Der kom mange gode spørgsmål fra seerne og dem var jeg glad for at kunne være med til at besvare”.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
3. december 2021 Erhverv, Sønderborg

Christen Espersen fra miniBOOSTER i spidsen for IndustriGruppen Sønderborg

3. december 2021 Erhverv

Det er den 58-årige administrende direktør og grundlægger af firmaet miniBOOSTER A/S, Christen Espersen, der afløser den 69-årige direktør og konsul Erling Duus, som siden 2008 har stået i spidsen for IndustriGruppen Sønderborg. Erling Duus, der har forladt sin position som medejer og administrerende direktør for Eegholm A/S, bevarer sin tilknytning til IndustriGruppen, hvor han […]

Læs mere...