Det Blå Gymnasium: 175 deltog i online-Åbent Hus

4. februar 2021 Uddannelse
Rektor og elevrådsrepræsentanter. Foto: Det Blå Gymnasium
Rektor og elevrådsrepræsentanter. Foto: Det Blå Gymnasium

Forleden holdt Det Blå Gymnasium online åbent hus. 175 familier så med hjemme foran skærmen. Både lærere og elevrådsrepræsentanter deltog i udsendelsen og fortalte om de sociale og faglige aspekter ved uddannelsen. Desuden tog de sig god tid til at svare på de mange spørgsmål, som kom ind på chatten i løbet af udsendelsen.

Det var gymnasiets egne undervisere i Informatik og Multimediefag, som stod for produktionen af udsendelsen, og ud over, at tyverialarmen kortvarigt gik af undervejs på grund af det sene opbud på skolen, forløb arrangementet planmæssigt.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Vi håber, at arrangementet har bidraget til, at de elever, som snart skal vælge ungdomsuddannelse, har fået et godt indtryk af Det Blå Gymnasium, og at de er kommet nærmere et valg”, siger rektor Dorthe Milling Stjernholm i en pressemeddelelse.

Formand for elevrådet Louise Lehmann Kræmer tilføjer:

”Der kom mange gode spørgsmål fra seerne og dem var jeg glad for at kunne være med til at besvare”.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
2. februar 2023 Kultur, Politik

Kulturnatten skal organiseres på en anden måde

2. februar 2023 Kultur

Kultur & Idrætsnatten har været organiseret på samme måde siden 1997 og nu synes de folkevalgte i Udvalget for Kultur, Idræts og Medborgerskab, at det skal gøres anderledes. “Vi vil gerne have, at Kulturnatten breder sig op i midtbyen og også, at den involverer handlen”, siger udvalgsformand Christel Leiendecker til SønderborgNYT. I de tidligere år […]

Læs mere...