Det Blå Gymnasium er finaleklar ved DM i Erhvervscase

17. september 2020 Uddannelse
Holdet fra Det Blå Gymnasium. Pressefoto
Holdet fra Det Blå Gymnasium. Pressefoto

Hvad kan man bruge et tomt stadion til, når der ikke spilles fodbold? Fire hhx-elever fra Det Blå Gymnasium er i finalen til DM i Erhvervscase. De vil slå det hvide lærred op på grønsværen.

Når der scores mål og fansene synger på tribunen, så er der liv på stadion og gang i kasseapparatet. Men kan en fodboldklub også fylde sæderne og tjene penge, når det ikke er kampdag?

Det spørgsmål har fire hhx-elever besvaret så overbevisende, at de nu er i finalen til DM i Erhvervscase.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Vi ved ikke så meget om fodbold. Så vi tænkte ud af boksen og undersøgte, hvordan man kunne bruge stadion til andre events”, fortæller Mads Emil Sandholdt i en pressemeddelelse.

De unge ville finde på noget, der kunne trække mange forskellige mennesker til – uden at ødelægge græsset. Og de har brugt deres spidskompetencer indenfor virksomhedsøkonomi og afsætning til at regne deres ideer igennem.

“Vi foreslår, at man to gange om måneden sætter en oppustelig storskærm op på stadion, så man kan se film fra tribunerne. Det kan både være for børn og voksne, og hvis det bliver en succes, så kan man fx lave temaer med gys til halloween eller julefilm i december”, siger Marcus Teichert.

Artiklen fortsætter under annoncen

Eleverne foreslår også, at klubben slutter hver sæson af med en hel weekend, hvor nogle af Danmarks bedste bands spiller koncerter på stadion. Også dén ide går ud på at invitere et bredere publikum ind og opleve stemningen på stadion.

Gruppen er stolte af, at deres ideer gør det muligt for Brøndby IF at sælge billetter – helt uafhængigt af de sportslige præstationer. Nu håber de bare, at både finaledommerne og fodboldklubben tager godt imod det, de selv kalder ‘unge med unge ideer’.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
17. oktober 2021 Kultur, Sønderborg

Mark & Christoffer underholder til Alsingergildets 75 års jubilæum

17. oktober 2021 Kultur

Det alsiske dialektselskab Alsingergildet fylder 75 år i år. Jubilæet fejres med en koncert søndag den 7. november med pigekor og duoen Mark & Christoffer. Jubilæumskoncerten holdes på Sønderborg Teater og indledes med noget så sønderjysk som kaffebord. Det serveres i Sønderborgsalen på Hotel Sønderborg Strand. Ud over kaffebord og dobbeltkoncert får gæsterne også underholdning […]

Læs mere...