Det Blå Gymnasium skal “kæmpe” imod lokale erhvervsfolk

25. september 2015 Uddannelse Skrevet af: Ole Kæhler

Det Blå Gymnasium er klar til en dyst i virksomhedsspillet Business Combat mandag den 28. september kl. 8-12, hvor 30 gymnasieelever dyster mod lokale erhvervsfolk.

Hvad skal der til for at drive en succesfuld virksomhed?

Det Blå Gymnasium er klar til kamp mod erhvervsledere. Foto: BC Syd

Det Blå Gymnasium er klar til kamp mod erhvervsledere. Foto: BC Syd

Artiklen fortsætter under annoncen

Det ved tredjeårs eleverne med virksomhedsøkonomi A fra Det Blå Gymnasium i Sønderborg en del om – dog mest i teorien, og derfor bliver det spændende, når de skal dyste mod ikke kun hinanden, men også erfarne erhvervsledere fra Sønderborg.

”Vores mission er at uddanne til virkeligheden”, siger rektor Dorthe Milling Stjernholm, der bakker op om arrangementet, hvor der arbejdes med teori i praksis.

”Jeg er glad for, at vi kan lægge hus til dette arrangement, hvor vores elever møder erhvervsledere fra forskellige virksomheder, siger Dorte Milling Stjernholm i en pressemeddelelse”.

Artiklen fortsætter under annoncen

I alt 30 erhvervsledere fra forskellige virksomheder i Sønderborg har sagt ja til at rive lidt over en halv dag ud af deres travle kalender for at deltage i konkurrencen sammen med  30 gymnasieelever.

Spillet styres af Keld Nørgaard, der driver virksomheden Welcome Management og har over 20-års erfaring med detbc syd professionelle, it-baserede virksomhedsspil.

Artiklen fortsætter under annoncen

Fordelt på ni hold – fire med gymnasieelever og fem med erhvervsfolk – går holdene på lige fod i gang med at dyste om at være bedst til at starte og drive en fiktiv virksomhed over en periode.

Ud over muligheden for at netværke og få nye input giver arrangementet erhvervsfolkene mulighed for at spejde efter kommende elever. Så for eleverne handler dagen også om, at gøre et godt indtryk på deres måske kommende arbejdsgiver.

 

14. april 2024 112, Sønderborg

Første brand i år der skyldes brug af ukrudtsbrænder

14. april 2024 112

Lørdag aften kørte Beredskab Sønderborgs brandbiler til Kær Bygade, fordi der var brand i et skur, hvor der var brænde. “Vi fik slukket ilden og tjekket ekstra grundigt, så vi var sikre på, der ikke var glæder, som lå og ulmede”, sagde indsatsleder, Bo Olesen, til SønderborgNYT. Ejeren af brændeskuret fortalte til SønderborgNYT, at han […]

Læs mere...