Det Konservative hold er klar til valgkampen

29. maj 2021 KV21
Formand Søren Tylvad Andersen
Formand Søren Tylvad Andersen

Det Konservative Folkeparti i Sønderborg holdt tirsdag aften generalforsamling og opstillingsmøde med udvidelse af kandidatteamet til kommunalvalget i november.

Spidskandidat Jesper Højmark Esbensen blev allerede valgt i september. På opstillingsmødet blev listen udvidet med Mikkel Blønd Vestergaard, Anne Steenfeldt og Søren Tylvad Andersen. Der nu alle kan kalde sig byrådskandidater, skriver partiforeningen.

“Der er brug for at rykke Sønderborg Kommune i en mere konservativ retning. Vi vil især have fokus på Familie, uddannelse, klima og erhvervsliv, hvor vi mener der er et klart behov for forbedring. Det går rigtigt godt for os Konservative på landsplan, det bliver nu vores opgave at sikre at noget af den fremgang også smitter af til kommunalvalget. Med de kandidater som vi har valgt er vi nu godt i gang med at sætte et stærkt hold som vi forventer at udbygge yderligere.”, siger spidskandidat Jesper Højmark Esbensen.

Artiklen fortsætter under annoncen

På generalforsamlingen genvalgtes Søren Tylvad Andersen som formand og Thomas Grubbe Møller som næstformand.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. juni 2022 Tour de France, Sønderborg

Symfoniorkestret spiller for Tour de France-tilskuere og for cykelryttere

28. juni 2022 Tour de France

På søndag, når Tour de France-rytterne suser væk fra Gråsten, så kommer de forbi vognmand Knud Erik Heissel og tæt ved ham står Sønderjyllands Symfoniorkester på deres store friluftscene, hvor de i løbet af eftermiddagen spiller hele tre gange. “Vi har sat et program sammen, så publikum kommer til at lytte til både dansk og […]

Læs mere...