Det Sønderjyske Køkken: Stegt flæsk med persillesovs – og hygge ved lange borde

27. april 2017 GALLERIER

Torsdag middag havde en lang række mennesker fundet vejen til Det Sønderjyske Køkken, hvor restauratør Jesper Kock bød velkommen til en menu med stegt flæsk og persillesovs.

“Som i ser, så er dørene åbne ind til De Frivilliges Hus og der er åbent ind til turistkontoret og sådan er det i Det Sønderjyske Hus”, siger Jesper Kock.

“Vi er sammen og i dag spiser vi sammen. Og det er en rigtig god idé en gang imellem at gå ud og hygge ved lange borde og ikke altid i grupper på tre-fire stykker”, siger han.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Kommunen giver en kop kaffe, når vi har spist og når Det Sønderjyske Køkken kan byde på stegt flæsk og persillesovs til bare 50 kroner, så er det ikke mindst fordi vores leverandører bakker arrangementet op”, siger Jesper Kock.

Anden akt i arrangementet er, at flere af de frivillige foreninger vil fortælle om det arbejde, som de laver.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
30. maj 2023 Politik, Sønderborg

Tag dit barn med til demonstrationen – den foregår i ro med ordentlig tone

30. maj 2023 Politik

Mød op til demonstration i dag, tirsdag, kl. 18.30 på Jyllandsgade 30, hvor politikerne fra Børne- og Uddannelsesudvalget holder møde kl. 19.00. Fra kl. 16.30 laves plakater i billedkunstlokalet på Ulkebøl Skole. Materiale medbringes. Samlet går vi til Jyllandsgade, ellers mød op på Jyllandsgade kl. 18.30, skriver skolebestyrelsen fra Ulkebøl Skole. Den store gruppe af […]

Læs mere...