Det Sønderjyske Køkken: Stegt flæsk med persillesovs – og hygge ved lange borde

27. april 2017 GALLERIER

Torsdag middag havde en lang række mennesker fundet vejen til Det Sønderjyske Køkken, hvor restauratør Jesper Kock bød velkommen til en menu med stegt flæsk og persillesovs.

“Som i ser, så er dørene åbne ind til De Frivilliges Hus og der er åbent ind til turistkontoret og sådan er det i Det Sønderjyske Hus”, siger Jesper Kock.

“Vi er sammen og i dag spiser vi sammen. Og det er en rigtig god idé en gang imellem at gå ud og hygge ved lange borde og ikke altid i grupper på tre-fire stykker”, siger han.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Kommunen giver en kop kaffe, når vi har spist og når Det Sønderjyske Køkken kan byde på stegt flæsk og persillesovs til bare 50 kroner, så er det ikke mindst fordi vores leverandører bakker arrangementet op”, siger Jesper Kock.

Anden akt i arrangementet er, at flere af de frivillige foreninger vil fortælle om det arbejde, som de laver.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
25. juni 2022 Nordborg, Debat

Debat: Når kommunen skal spare så rammer det altid de ældre

25. juni 2022 Nordborg

Henrik Nielsen, Liberal Borgerliste, skriver: I Sønderborg skal der spares 45 millioner kroner i næste budgetår og det får store konsekvenser for vores ældre. Desværre ser man igen det område som første prioritet i byrådet, når der skal spares penge. Når man så ser lidt på, hvorfor Sønderborgs byråd har fået den opgave, så er […]

Læs mere...