Det Sønderjyske Køkken: Vind to pladser til Bøf og bajer

22. maj 2019 Kultur Skrevet af: Ole Kæhler

Fredag står der Bøf og Bajer på menuen hos Det Sønderjyske Køkken i Perlegade og restauranten sætter to billetter på spil til den person, der har den allerbedste grund til at invitere sig selv og en ledsager til at deltage i arrangementet.

Konkurrencen går ud på, at man skriver en kommentar under artiklen på SønderborgNYTs Facebook. Kommentaren skal fortælle, hvorfor du gerne vil deltage.

Det Sønderjyske Køkken vælger vinderen ud og giver direkte besked torsdag aften efter klokken 17.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Deltagerne skal i køkkenet og lave den mad, som så skal nydes bagefter”, siger Jesper Kock fra Det Sønderjyske Køkken.

Noget egner sig bedst til sous vide, der betyder stegning ved lav temperatur, andet skal bare have en hurtig tur på panden ved høj, høj varme og en tredje udskæring sidder lige i skabet, hvis den serveres som tatar, altså råt.

Hvordan du kender forskel på de forskelle udskæringer, viser Det Sønderjyske Køkken dig, og når aftenen er slut, skal du ikke være nervøs for at servere en god bøf for kokken, for så kender du hemmelighederne bag.

Artiklen fortsætter under annoncen

Præmien 

Fire timers madkursus

Lær at arbejde med forskellige udskæringer & tilberedningsmetoder

Tip & tricks fra kokken

Maden, der nydes i godt selskab i godt selskab

Fadøl og andre drikkevarer fra Fuglsang hele aftenen

Opskrifter med hjem.

19. marts 2024 Augustenborg, Frivillige

Øvelse: Bilbrand blev til industribrand

19. marts 2024 Augustenborg

Mandag aften var der øvelse på programmet for de frivillige brandmænd i Augustenborg-Bro Brandværn, som blev kaldt ud til: Bilbrand i det fri. Brandmændene sprang i brandbilerne og kørte til Industrivej i Augustenborg og på vejen ser de en anden frivillig brandmand, Klaus Iskov, som stod og vinkede. Ham kørte de hen til, men det […]

Læs mere...