Det tog politiet syv minutter at stoppe en vanvidsbilist som stak af

8. december 2022 112 Skrevet af: Ole Kæhler

Hastigheden kom flere gange op omkring 200 kilometer i timen, da politiet fulgte efter en bilist, som ikke ville stoppe – og biljagten begyndte på landevejen ved Ketting kort før midnat, onsdag.

“Bilisten stak af og patruljen fulgte efter ham. De kom – på grund af den høje hastighed – vidt omkring på de syv minutter jagten varede og i krydset Oksbølvej/Ringvej i Nordborg ramte flugtbilen en kantsten og snurrede rundt. Politiet bremsede hårdt op, men ramte alligevel flugtbilen med lav hastighed”, siger Chris Thorning Vesterdal fra det lokale politi.

Artiklen fortsætter under annoncen

Bilisten, som er en 36-årig mand uden fast adresse, blev anholdt og er stadig i politiet varetægt.

“Vores jurister vurderer, om han skal varetægtsfængsles”, siger Chris Thorning Vesterdal og fortæller at listen med sigtelser er lang:

“Han er sigtet for 12 gange at køre over for rødt lys – og i det ene kryds måtte en anden bilist dreje ind i rabatten for at undgå et sammenstød – han er sigtet for vanvidskørsel på grund af den høje hastighed, han var påvirket af stoffer og var tidligere frakendt kørekortet”.

Artiklen fortsætter under annoncen

Politiet oplyser også, at betjentene fandt 12,5 gram amfetamin og 4,4 gram hash i bilen.

“Det var også en del elektriske haveredskaber og vi er ved at undersøge, om de eventuelt er stjålne”, siger politikommissæren og fortsætter:

“Fordi der er tale om vanvidskørsel, så er bilen blevet beslaglagt. Den tilhører en mand i Haderslev, som – udover at miste sin bil – får en bøde for at låne den ud til en person, der ikke har et kørekort”.

13. juni 2024 Augustenborg, Politik

Rammerne for Sundhedshus Augustenborg er ved at være på plads

13. juni 2024 Augustenborg

Det tidligere rådhus i Augustenborg skal være Sundhedshus og bliver dermed bolig for et stærkt sundhedstilbud, der vil give masser af fordele for borgerne i byen. Rammerne for selve driften af Sundhedshus Augustenborg er ved at falde på plads, og det samme er lejerne i sundhedshuset. Sønderborg Kommune har nemlig haft dialogmøde med ni sundhedsaktører, […]

Læs mere...