Det vil Jan Rytkjær Callesen arbejde for i Folketinget:

11. juni 2015 Sundeved

Annonce: Jan Rytkjær Callesen har listet grunde til, at han vil i Folketinget, op:

1. Jeg stiller op til Folketinget fordi jeg mener det er vigtigt med lokale medlemmer i Folketinget, ellers bliver vi glemt i Sønderjylland!

2. Iværksætteri, turisme og lokale arbejdspladser, de Iværksættere der vil starte ejen virksomhed her i Danmark skal vi tilbydes en start pakke i form at Revisor og advokat bistand i de det første år.

jan callesen3. Jeg vil kæmpe hårdnakket for en udflytning af statslige arbejdspladser fra hovedstadsområdet til det sønderjyske, samt arbejde for en målrettet indsats for iværksætteri her i landsdelen.

Artiklen fortsætter under annoncen

4. Vi skal have stoppet fraflytningen fra vores kommune og landsdel! Det gør vi ved at skabe arbejdspladser i vores område. Vi skal skabe de bedste vilkår for at nye virksomheder, der vil slå sig ned her i landsdelen eksempelvis ved hjælp af en hurtigere sagsbehandling og billige byggegrunde.

5. Vores styrke i Sønderborg er at infrastrukturen er på plads, motorvejen løber lige ind til hoveddøren af Sønderborg. Vi er tæt på det tyske og europæiske marked, gode byggegrunde både i byen og ved motorvejen og der er mange store og små virksomheder i området der kan sparre med hinanden.

Artiklen fortsætter under annoncen

6. jeg støtter 100 pct. Als Fyn forbindelsen som jeg vil arbejde for bliver en realitet.

7. Planloven skal lempes i form af meget nemmere tilladelser til byggeri og erhverv på landet, indenfor turistme landbrug osv.

8. Jeg ønsker også mere grænsekontrol for at dæmme op for de østeuropæiske kriminelle. Fængsel i Danmark er som at komme på hotel for dem.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
4. august 2021 Erhverv, Sønderborg

Plantorama inviterer til fødselsdag

4. august 2021 Erhverv

Søndag den 15. august byder Plantorama i Center Øst på Corona-forsinket sensommerfødselsdag med rundstykker, kage og gode tilbud i hele centeret – og alle er naturligvis inviteret. ”Vi har ventet længe på at kunne fejre denne fødselsdag, og derfor er jeg helt sikker på, at det bliver et brag af en fest her i centeret, […]

Læs mere...