Det vil Jan Rytkjær Callesen arbejde for i Folketinget:

11. juni 2015 Sundeved

Annonce: Jan Rytkjær Callesen har listet grunde til, at han vil i Folketinget, op:

1. Jeg stiller op til Folketinget fordi jeg mener det er vigtigt med lokale medlemmer i Folketinget, ellers bliver vi glemt i Sønderjylland!

2. Iværksætteri, turisme og lokale arbejdspladser, de Iværksættere der vil starte ejen virksomhed her i Danmark skal vi tilbydes en start pakke i form at Revisor og advokat bistand i de det første år.

Artiklen fortsætter under annoncen

jan callesen3. Jeg vil kæmpe hårdnakket for en udflytning af statslige arbejdspladser fra hovedstadsområdet til det sønderjyske, samt arbejde for en målrettet indsats for iværksætteri her i landsdelen.

4. Vi skal have stoppet fraflytningen fra vores kommune og landsdel! Det gør vi ved at skabe arbejdspladser i vores område. Vi skal skabe de bedste vilkår for at nye virksomheder, der vil slå sig ned her i landsdelen eksempelvis ved hjælp af en hurtigere sagsbehandling og billige byggegrunde.

5. Vores styrke i Sønderborg er at infrastrukturen er på plads, motorvejen løber lige ind til hoveddøren af Sønderborg. Vi er tæt på det tyske og europæiske marked, gode byggegrunde både i byen og ved motorvejen og der er mange store og små virksomheder i området der kan sparre med hinanden.

6. jeg støtter 100 pct. Als Fyn forbindelsen som jeg vil arbejde for bliver en realitet.

7. Planloven skal lempes i form af meget nemmere tilladelser til byggeri og erhverv på landet, indenfor turistme landbrug osv.

8. Jeg ønsker også mere grænsekontrol for at dæmme op for de østeuropæiske kriminelle. Fængsel i Danmark er som at komme på hotel for dem.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk