Direktører fyret for dårlig ledelse – men stadig ansat i regionen

18. januar 2017 Uddannelse
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 94)

 

Inden Region Syddanmark forrige uge afskedigede hele direktionen på Sygehus Sønderjylland efter et langt forløb med uro på sygehuset, var flere af direktørerne allerede sikret nyt job i regionen.

Det viser dokumenter, som DR Syd har fået aktindsigt i.

Tidligere administrerende sygehusdirektør Finn Jensen og tidligere lægelig direktør Søren Aggestrup er begge ansat på en såkaldt generationsskifteaftale.

Det betyder, at regionen er forpligtet til at beskæftige dem begge som rådgivere, indtil kontrakterne udløber. Det sker i henholdsvis 2018 og 2021.

Artiklen fortsætter under annoncen

Sundhedsøkonom Kjeld Møller Pedersen mener, at en fratrædelsesordning ville have været bedre for regionen.

“Men dilemmaet er, at man enten skal give dem en stor fratrædelse eller et nyt job. Og det har nok været en politisk beslutning at omplacere dem”, siger Kjeld Møller Pedersen.

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 95)

 

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 96)
Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
13. august 2022 Politik, Sønderborg

Et skridt tættere på at flere af kommunens biler kører på el

13. august 2022 Politik

Natur-, Klima- og Miljøudvalget godkendte i marts Handleplan for grøn omstilling af persontransport. Et af tiltagene handler om at kommunen skifter benzin- og dieselbiler ud med elbiler. På onsdag skal Økonomiudvalget gerne nikke til udrulningsplanen. I forhold til at få sat ladestationer op, så forelægges sagen til Teknik-, By og Boligudvalgets beslutning, idet der er […]

Læs mere...