Vejrgyser: Skt. Hans med risiko for kraftig regn og skybrud

23. juni 2016 Sundeved
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 52)

 

Måske er det en glimrende idé at trække i regntøjet og stikke fødderne i gummistøvler, inden kusen sættes til et af de mange Skt. Hans-arrangementer.

For et par år siden var det adskillige glas med benzin der genoplivede Skt. Hans bålet ved Sønderborg Lysthavn, hvor sejlerfolkene var samlet for at hygge sig. I starten blev der fyret op med en masse lampeolie, som brændte ud, mens havnemester Kim Ingerslev holdt sin båltale.

DMI siger, at vejret resten af torsdagen mest bliver med skyer, regn eller byger fra sydvest, der stedvis kan være ret kraftige og med torden.

Artiklen fortsætter under annoncen

Temperaturerne kommer op mellem 23 og 26 grader. Vi får svag til jævn vind, mest mellem syd og øst, ved kysterne stedvis frisk vind.

I aften og i nat fortsat regn- eller tordenbyger, der flere steder der kan være kraftige.

Se billeder fra en fugtig Skt. Hans HER

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
25. oktober 2021 KV21, Sønderborg

Byrådskandidaterne skal fjerne deres valgplakater fra gågaden

25. oktober 2021 KV21

Lige nu er Teknik- og Miljøforvaltningen i gang med at ringe til de politikere, som har deres valgplakater hængende i gågaden. “Det er nemlig ikke tilladt og nu beder vi kandidaterne om at pille dem ned igen”, siger direktør Bjarke Eriksen fra Teknik- og Miljøforvaltningen til SønderborgNYT. Hvis det ikke virker med en opfordring til […]

Læs mere...