Dramaholdet: Flot scene rammer flotte præstationer ind

5. juni 2018 Uddannelse Skrevet af: Ole Kæhler

Det er en utroligt flot scene, som Ungdomsskolen har sat på Sønderskov-Skolen, hvor der i de næste dage spilles Av for Himlen. Tirsdag aften kom alle rigtigt godt gennem premieren.

Stykket er skrevet over den konstante kamp mellem Himmel og Helvede – og det har vist sig, der skal mere fart i visiteringen ved Himlens Port og derfor er der anskaffet en computer, som skal lette arbejdet. En himmelsk fest bliver der også plads til – og det oplever du, når du bruger et par timer på at se elevernes præstationer på scenen.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Gud, der har skabt både Jorden og menneskene undres over menneskene, der har så travlt og oven i købet kommer flyvende.

“Måske begynder de at lave charterrejser til Himlen”, siger en engel med de flotteste hvide vinger.

En anden engel – med sorte vinger svarer:

“Jeg tror nu menneskene heller vil ned til og i varmen”.

“Teater er meget lærerigt. Først af alt lærer unge at stille sig op foran andre og sige noget. De lærer samarbejde og ansvarlighed og de lærer at gøre sig oplagte, når de ikke er det”, siger en ungdomsskoleansat.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

13. juni 2024 Augustenborg, Politik

Rammerne for Sundhedshus Augustenborg er ved at være på plads

13. juni 2024 Augustenborg

Det tidligere rådhus i Augustenborg skal være Sundhedshus og bliver dermed bolig for et stærkt sundhedstilbud, der vil give masser af fordele for borgerne i byen. Rammerne for selve driften af Sundhedshus Augustenborg er ved at falde på plads, og det samme er lejerne i sundhedshuset. Sønderborg Kommune har nemlig haft dialogmøde med ni sundhedsaktører, […]

Læs mere...