Dramaholdet: Flot scene rammer flotte præstationer ind

5. juni 2018 Uddannelse

Det er en utroligt flot scene, som Ungdomsskolen har sat på Sønderskov-Skolen, hvor der i de næste dage spilles Av for Himlen. Tirsdag aften kom alle rigtigt godt gennem premieren.

Stykket er skrevet over den konstante kamp mellem Himmel og Helvede – og det har vist sig, der skal mere fart i visiteringen ved Himlens Port og derfor er der anskaffet en computer, som skal lette arbejdet. En himmelsk fest bliver der også plads til – og det oplever du, når du bruger et par timer på at se elevernes præstationer på scenen.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Gud, der har skabt både Jorden og menneskene undres over menneskene, der har så travlt og oven i købet kommer flyvende.

“Måske begynder de at lave charterrejser til Himlen”, siger en engel med de flotteste hvide vinger.

En anden engel – med sorte vinger svarer:

“Jeg tror nu menneskene heller vil ned til og i varmen”.

“Teater er meget lærerigt. Først af alt lærer unge at stille sig op foran andre og sige noget. De lærer samarbejde og ansvarlighed og de lærer at gøre sig oplagte, når de ikke er det”, siger en ungdomsskoleansat.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
24. januar 2022 Politik, Sønderborg

Jesper Larsen vil arbejde for at børn trives

24. januar 2022 Politik

Ved kommunalvalget i november fik Jesper Larsen fra Socialdemokratiet 503 personlige stemmer og de gjorde, at han fik en plads i Byrådet, hvor han er næstformand i Børne- og Uddannelsesudvalget og medlem af Udvalget for Kultur, Idræt og Medborgerskab. “Jeg er virkelig glad for min plads i Børne- og Uddannelsesudvalget, som jeg mener er et […]

Læs mere...