Dronningen: Rigtig god sommer til Jer alle

23. juni 2021 Gråsten

Helt overraskende talte Dronningen til alle de mennesker, som tog imod hende på Torvet i Gråsten – og det gjorde hun efter borgmesteren havde budt hende velkommen.

”Vi nød Genforeningsdagen, som ligger os meget nær og så ønsker vi Jer alle en god sommer”, sagde Dronningen, hvorefter hun hilste på flere af de ældre, som endnu en gang var klar på Torvet, så de kunne se, når Dronningen begynder sit sommerophold på Gråsten Slot.

Onsdag formiddag kort før klokken 11 kom Dronningen kørende fra Kongeskibet i Sønderborg til Gråsten – og traditionen tro havde hun et lille stop på Torvet hvor borgere og byråd stod klar til at tage imod hende og byde velkommen. Broager Brandværnsorkester var også på plads og lod tonerne flyde ud over Torvet og publikum.

Artiklen fortsætter under annoncen

Thomas Worm Larsen fra Byrådet stod klar som en af de første i rækken, fordi det i år er hans datter, Olivia, der rakte Dronningen blomster.

”Min datter synes, det er spændende og jeg er bestemt også stolt”, sagde Thomas Worm Larsen, inden Dronningen kom frem til Torvet.

Efter der var hilst på byrådsmedlemmerne, holdt borgmester Erik Lauritzen en kort tale, hvor han sagde:

”Jeg vil gerne byde Deres Majestæt velkommen til Gråsten og det er jo ikke længe siden de var her i anledning af Genforeningen, hvor vi var i Kongeskansen, mindretallets museum og i Alsion”.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Nu håber jeg, Majestæten og familien må få et godt sommerophold i Gråsten – og til alle i andre vil jeg sige: Pas nu rigtigt godt på vores Dronning”, sagde Erik Lauritzen.

Du kan SE BILLEDER HER .

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
4. oktober 2022 Kultur, Sønderborg

Lokale kunstnere bag udstillingen Apokalypse

4. oktober 2022 Kultur

Tirsdag eftermiddag var der fernisering på Sønderborgudstillingen Apokalypse, som kan opleves på biblioteket i MultiKulturhuset og kunsterne bag værkerne borg i Sønderborg Kommune. “Der er sket en del i verden siden sidste års udstilling. Der er utryghed og uro og en del føler, at verden er ved at ramle sammen”, sagde Jesper Kristiansen, som holdt […]

Læs mere...