DSB: Togbusser til og fra Sønderborg frem til kl. 13

20. marts 2015 Gråsten

Torsdag aften rev et tog køreledningen ned mellem Sønderborg og Gråsten.

Mens Banedanmark arbejder med at få ledningen hængt op igen, kan togene ikke køre mellem Gråsten og Sønderborg.tog3

Artiklen fortsætter under annoncen

Togene til Sønderborg kører kun til Gråsten, hvorfra passagererne må køre med togbus for at komme til Sønderborg. Busserne kører umiddelbart efter at togene ankommer i Gråsten. Rejsen til Sønderborg bliver forlænget med cirka 10 minutter.

Passagerer fra Sønderborg bliver kørt med togbus, som kører i de tider togene skulle have kørt. Busserne kører til Kolding, da der ikke bliver forbindelse til toget i Gråsten, og standser kun ved de stationer, hvor nogle skal af.

Artiklen fortsætter under annoncen

Indtil Kolding kan rejsetiden blive cirka 30 minutter forlænget, men skal du mod Fyn og Sjælland forventes en time forlænget rejsetid.

Vær opmærksom på, at der er togskifte i Tinglev. Det skyldes, at der kun kan køres med dieseltog mellem Tinglev og Gråsten.

Foreløbig køres der på denne måde frem til cirka kl. 13, meddeler DSB.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
8. august 2022 Politik, Sønderborg

Unibrew og ReKom gør klar til gadefest ved havnefronten

8. august 2022 Politik

Gadefest Tour er et initiativ fra Royal Unibrew og ReKom Group og konceptet transformerer midlertidigt gaderummet til et pulserende fællesskab, hvor der er plads til store som små armbevægelser. Det ændrer rammerne for hvordan borgerne oplever samt bruger byen og dens rummelighed. Det er et åbent event, der er gratis at deltage i, skriver Unibrew […]

Læs mere...