Dybbøl Efterskole: Rideopvisning som i de gode gamle dage

17. maj 2021 Uddannelse

Mandag eftermiddag var eleverne på Dybbøl Efterskoles ridehold trukket i riddertøjet, så de kunne give en flot rideopvisning foran skolen øvrige elever.

“Det er rigtigt dejligt at ride og mørke den frihed, som det giver – og så er det også afstressende”, siger efterskoleelev Natasja Reichstein til SønderborgNYT.

“I denne uge har vi Middelalder-tema og så lå det jo lige for med en rideopvisning”, siger Natasja Reichstein, som kommer fra Løjt Kirkeby.

På skolens område er der sat middelaldertelte op og ugen fyldes med et væld af aktiviteter, så historien kommer helt ind under huden.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Når der er Middelaluger, så plejer vi at inviterer elevernes forældre til spisning om fredagen, men den går ikke i år – så i stedet skal der steges pattegris og hygges torsdag aften”, siger en lærer.

Du kan SE BILLEDER HER .

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
29. juli 2021 112, Sønderborg

Beredskabsmeddelelse: Nu kommer der ikke længere sundhedsskadelig røg fra branden

29. juli 2021 112

Branden på Omnicon er nu under kontrol og udvikler ikke længere sundhedsskadelig røg. Derfor ophæves den tidligere varsling. Det skriver Politiet i en Beredskabsmeddelelse. Personer i det berørte område kan igen gå uden for. Der opfordres til, hvis det er muligt, at viderebringe denne meddelelse til andre personer i området. Hvis man har indåndet røg […]

Læs mere...