Dybbøl Efterskole: Rideopvisning som i de gode gamle dage

17. maj 2021 Uddannelse

Mandag eftermiddag var eleverne på Dybbøl Efterskoles ridehold trukket i riddertøjet, så de kunne give en flot rideopvisning foran skolen øvrige elever.

“Det er rigtigt dejligt at ride og mørke den frihed, som det giver – og så er det også afstressende”, siger efterskoleelev Natasja Reichstein til SønderborgNYT.

“I denne uge har vi Middelalder-tema og så lå det jo lige for med en rideopvisning”, siger Natasja Reichstein, som kommer fra Løjt Kirkeby.

På skolens område er der sat middelaldertelte op og ugen fyldes med et væld af aktiviteter, så historien kommer helt ind under huden.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Når der er Middelaluger, så plejer vi at inviterer elevernes forældre til spisning om fredagen, men den går ikke i år – så i stedet skal der steges pattegris og hygges torsdag aften”, siger en lærer.

Du kan SE BILLEDER HER .

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
5. december 2022 Kultur, Sønderborg

Brecklings Bogcafé gav lidt indsigt i krimi-tanker, obduktioner og filmarbejde

5. december 2022 Kultur

Søndag eftermiddag fandt årets sidste udgave af Brecklings Bogcafé sted i Sønderborghus, hvor godt 160 gæster lyttede til værten Allan Breckling, forfatterne Louise Nielsen og Karen Inge Nilen samt filmproducer Kasper Gravesen, som skal filme Karen Inge Nielsens grænselandskrimier. Først på scenen var Louise Nielsen, som fortalte, at hun gennem længere tid gik med ideerne […]

Læs mere...