Dygtige undervisere er klar til at flytte til Als

30. marts 2017 Augustenborg

Dygtige undervisere fra hele landet er villige til at rykke teltpælene op og flytte til Als, hvis de samtidig kan få lov til at fordybe sig i deres interesser.

Det er konklusionen fra Efterskolen Epos, som er i gang med at ansætte nye lærere til næste skoleår.

“Vi har modtaget 51 seriøse og særdeles kvalificerede ansøgninger til at besætte tre stillinger til det kommende skoleår, og det er langt over forventet“, siger forstander Mathias Granum.

Efterskolen Epos stiller særlige krav til ansøgningerne blandt andet for at sikre, at hver ansøger forholder sig til skolens utraditionelle pædagogik, og ikke blot er en rutine-ansøgning.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Vi har brug for lærere, der vil være med til at undervise gennem rollespil, leg og simulationer og vores undervisningsform trives, når vores lærere selv er legebørn. Og det har altså vist sig, at de lærere, som brænder for den måde at undervise på også er villige til at flytte for jobbet”, siger forstanderen.

Grunden til, at Epos søger nye lærerkræfter er, at skolens elevtal er stigende.

Desuden har skolen en medarbejder, der skal på barsel og en årspraktikant fra Den frie Lærerskole som afslutter sit praktikforløb.

Artiklen fortsætter under annoncen

Efterskolen holder ansættelsesdag på søndag, hvor udvalgte ansøgere blandt andet får lejlighed til at give en smagsprøve på, hvordan de underviser.

Skrevet af: Ole [email protected]
9. december 2023 Politik, Sønderborg

Økonomiudvalget skal tage stilling til Kommuneplan 2023 – 2035

9. december 2023 Politik

På onsdag skal Økonomiudvalget debattere og beslutte at godkende eller stemme imod Kommuneplanen, som rækker helt frem til 2035. Økonomiudvalget har tidligere besluttet at 14 perspektivområder til solceller og vindmøller skrives i Kommuneplan 2023-2035. På basis af drøftelser på temamøde fremlægger forvaltningen forslag til principper for vedvarende energiprojekter, VE-projekter – og dem skal Økonomiudvalget også […]

Læs mere...