Dyreskind hitter blandt indbrudstyve

28. oktober 2014 Uncategorized Skrevet af: Ole Kæhler
rensdyrskind

Rensdyrskind.

Noget kan tyde på, at dyreskind er ved at blive et eftertragtet bytte blandt områdets indbrudstyve: Ved to indbrud i villaer i Sønderborg i den senere tid er der nemlig blevet stjålet ikke mindre end tre dyreskind.

Artiklen fortsætter under annoncen

Fredag i uden før efterårsferien blev der brudt ind i en villa på Alssundvej, og ved det indbrud blev der stjålet et kænguruskind.

Og i perioden fra søndag kl. 15 til mandag til 09 blev der brudt ind i en villa på Rojumvej, hvor tyven stjal to rensdyrskind – og tilsyneladende ikke andet, oplyser vagthavende vil Lokalpolitiet i Sønderborg. Tyven kom ind i huset ved at knuse en rude i terrassedøren.

På samme vej og i samme tidsrum blev der brudt ind i et andet hus, og der var fremgangsmåden den samme. Her lykkedes det tyven at stjæle en Ph pendellampe. kontanter, smykker og to Appel tv-bokse.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

27. februar 2024 Kultur, Sønderborg

Tag med Hr. Weyse bagom Badehotellet

27. februar 2024 Kultur

Jens Jacob Tychsen, også kendt som Hr. Weyse, tager dig med på en forrygende tur bag kameraet og fortæller dig historien bag den folkekære TV2-serie, Badehotellet, der har taget hele Danmark med storm. Det gør han i Sønderborg Teater den 30, oktober klokken 20, skriver arrangørerne. I dette eksklusive musikalske foredrag, viser Jens Jacob Tychsen […]

Læs mere...