Dyreskind hitter blandt indbrudstyve

28. oktober 2014 Uncategorized
rensdyrskind

Rensdyrskind.

Noget kan tyde på, at dyreskind er ved at blive et eftertragtet bytte blandt områdets indbrudstyve: Ved to indbrud i villaer i Sønderborg i den senere tid er der nemlig blevet stjålet ikke mindre end tre dyreskind.

Artiklen fortsætter under annoncen

Fredag i uden før efterårsferien blev der brudt ind i en villa på Alssundvej, og ved det indbrud blev der stjålet et kænguruskind.

Og i perioden fra søndag kl. 15 til mandag til 09 blev der brudt ind i en villa på Rojumvej, hvor tyven stjal to rensdyrskind – og tilsyneladende ikke andet, oplyser vagthavende vil Lokalpolitiet i Sønderborg. Tyven kom ind i huset ved at knuse en rude i terrassedøren.

På samme vej og i samme tidsrum blev der brudt ind i et andet hus, og der var fremgangsmåden den samme. Her lykkedes det tyven at stjæle en Ph pendellampe. kontanter, smykker og to Appel tv-bokse.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
8. december 2022 Politik, Sønderborg

Ændret vedligeholdelse af grønne området gavner biodiversiteten og økonomien

8. december 2022 Politik

Tidligere på året så Natur-, Klima- og Miljøudvalget på mulighederne for at justere driften af de grønne områder for at gavne levevilkårene for planter, dyreliv og insekter. I forbindelse med budgettet har det desuden været en bunden opgave at finde besparelser på den grønne drift. Det har derfor været afgørende, at omlægningen at vedligeholdelsen afrabatter […]

Læs mere...