EASV greb bolden og gav FC Business masser af viden om akademiet

23. februar 2017 Uddannelse
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 94)

 

Torsdag eftermiddag sad medlemmer fra FC Buiness i Alsion, hvor EASV var vært ved et business-arrangement, hvor deltagerne skulle blive lidt klogere på, hvordan Formel1-hold sikrer, at deres stab spiller så forrygende godt sammen, at det er muligt for eksempel at skifte fire hjul på en bil på lidt under 2 sekunder.

Men inden motorsportscoach Morten Schröter fra Grindsted fik ordet, så greb EASV bolden og gav en særdeles oplysende intro til, hvad EASV egentlig er.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Tidligere var vores uddannelser en del af erhvervsskolerne, men i 2008 kom der 9 selvstændige akademier rundt omkring i landet. Vi fik fem år til at vise, der var brug for os”, siger campuschef Jesper Axelsen til gæsterne fra FC Business. Han fortæller videre, at det var politikerne på Christiansborg, der fostrede ideen.

På landplan blev der i 2010 optaget 7000 akademistuderende og i 2016 var antallet 11.000.

“I Sønderborg havde vi 90 studerende i 2008 og i 2016 var tallet 380”, siger campuschefen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Uddanner til erhvervslivet

“På EASV tænker vi meget på, hvad der er brug for i Sønderborg. Og vi vil gerne give unge mennesker de uddannelser, som de kan bruge lokalt, så de ikke rejser væk”, siger Jesper Axelsen.

Erhvervsakademiet har en bred vifte af uddannelser, som man allesammen kan blive klogere på ved at klikke her på hjemmesiden – eller endnu bedre sætte kursen mod Alsion på lørdag, hvor der er åbent hus på EASV.

Artiklen fortsætter under annoncen

FC Business-gæsterne fik også en rundtur i lokalerne.

 

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 95)

 

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 96)

 

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. maj 2022 112, Nordborg

Ild i skorsten på Nordals

23. maj 2022 112

Mandag kort før klokken 18:30 rykkede Nordborg Frivillige Brandværn til Drejkobbel på Nordals og det samme gjorde stigevognen fra Sønderborg Brand og Redning. “Der kom en melding om en skorstensbrand og da vi kom frem var der ikke længere flammer, men blot nogle gløder”, siger indsatsleder Jesper Grau fra Sønderborg Brand og Redning til SønderborgNYT.. […]

Læs mere...