EASV greb bolden og gav FC Business masser af viden om akademiet

23. februar 2017 Uddannelse
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 94)

 

Torsdag eftermiddag sad medlemmer fra FC Buiness i Alsion, hvor EASV var vært ved et business-arrangement, hvor deltagerne skulle blive lidt klogere på, hvordan Formel1-hold sikrer, at deres stab spiller så forrygende godt sammen, at det er muligt for eksempel at skifte fire hjul på en bil på lidt under 2 sekunder.

Men inden motorsportscoach Morten Schröter fra Grindsted fik ordet, så greb EASV bolden og gav en særdeles oplysende intro til, hvad EASV egentlig er.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Tidligere var vores uddannelser en del af erhvervsskolerne, men i 2008 kom der 9 selvstændige akademier rundt omkring i landet. Vi fik fem år til at vise, der var brug for os”, siger campuschef Jesper Axelsen til gæsterne fra FC Business. Han fortæller videre, at det var politikerne på Christiansborg, der fostrede ideen.

På landplan blev der i 2010 optaget 7000 akademistuderende og i 2016 var antallet 11.000.

“I Sønderborg havde vi 90 studerende i 2008 og i 2016 var tallet 380”, siger campuschefen.

Uddanner til erhvervslivet

“På EASV tænker vi meget på, hvad der er brug for i Sønderborg. Og vi vil gerne give unge mennesker de uddannelser, som de kan bruge lokalt, så de ikke rejser væk”, siger Jesper Axelsen.

Erhvervsakademiet har en bred vifte af uddannelser, som man allesammen kan blive klogere på ved at klikke her på hjemmesiden – eller endnu bedre sætte kursen mod Alsion på lørdag, hvor der er åbent hus på EASV.

Artiklen fortsætter under annoncen

FC Business-gæsterne fik også en rundtur i lokalerne.

 

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 95)

 

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 96)

 

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
14. maj 2021 Genforeningen 2020, Sønderborg

DGIs Genforeningsstafet nåede frem til Rytterstatuen

14. maj 2021 Genforeningen 2020

Fredag eftermiddag nåede Genforenings-depechen til Sønderborg, hvor den skiftede hænder og det blev DGI-formand Charlotte Bach Thomassen, som skulle løbe den op gennem Dybbøl Banke og videre mod Aabenraa. Med på turen fra Rytterstatuen til Dybbøl Banke var også byrådsmedlemmerne Stephan Kleinschmidt og Jesper Kock, der begge – ligesom DGI-formanden – sagde nogle ord om […]

Læs mere...