EASV og UC Syd i nyt samarbejde om uddannelser

10. juni 2020 Uddannelse

Sydjylland kan se frem til endnu stærkere tilbud om efteruddannelse af medarbejderne. UC SYD og Erhvervsakademi Sydvest indgår et samarbejde om flere uddannelser til medarbejderne i områdets virksomheder.

For at bidrage til fortsat vækst vil områdets to store udbydere af efteruddannelse – UC SYD og EASV indlede et strategisk samarbejde om efter- og videreuddannelser, det vil sige de VVU-, akademi-, diplom- og MBA-uddannelser, som de to institutioner udbyder.

Supplerer hinanden godt

Artiklen fortsætter under annoncen

”Udbuddet af uddannelser på de to institutioner supplerer hinanden godt. EASV er stærke på uddannelser til erhvervslivet, og på UC SYD har vi ekspertise i uddannelser til den offentlige sektor. Med en fælles indsats kan vi løfte kvaliteten af efteruddannelse på flere områder i Sydjylland”, siger Jens Juulsgaard Larsen, videreuddannelseschef på UC SYD.

”Samarbejdsaftalen med UC SYD er ikke bare en vigtig milepæl for os på EASV og vores hovedby Esbjerg, men for hele det sydjyske område generelt. Fremover bliver det lettere for både den enkelte medarbejder og virksomhederne – private eller offentlige – at sikre sig de kompetencer, der bliver behov for i fremtiden. Simpelthen fordi vi i et samarbejde vil tilbyde flere uddannelsesmuligheder, end vi kunne hver for sig”, supplerer Henrik Larsen, rektor på EASV, i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Endnu bedre uddannelser

”EASV kan eksempelvis bidrage med kompetencer til moduler af mere teknisk og merkantil karakter i Diplomuddannelse i ledelse, som UC SYD har udbudsretten til, og tilsvarende kan UC SYD levere ekspertise til Akademiuddannelsen i ledelse, hvor EASV har udbudsretten – for eksempel hvor det drejer sig om den offentlige sektor. Sammen vil vi skabe endnu bedre uddannelser og ramme endnu flere niveauer i erhvervsvirksomheder og i det offentlige”, forklarer han.

Artiklen fortsætter under annoncen

I første omgang gælder samarbejdet lederuddannelser, men også andre uddannelser, som de to institutioner hver især har udbudsret på, kan blive inddraget – og også andre former for samarbejde kan komme på tale – projektansøgninger, udviklingsforløb og brug af hinandens lokaler.

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
25. oktober 2021 Uddannelse, Sydals

Nu skal børn finde ud af om kål smager godt

25. oktober 2021 Uddannelse

135 skoleklasser i Sønderborg Kommune deltager, når GoCook Smagekassen lander på 4 ud af 5 grund- og specialskoler i landets største madaktivitet på skolerne. Her skal børnene udforske kålens verden bevæbnet med pander og kokkekniv. Det store spørgsmål er: Smager kål godt? ”Spidskål og grønkål er blevet populær hos mange voksne, men kål har lidt […]

Læs mere...