EASV: Pernille Schultz’ praktikprojekt kom ud i hele verden

4. marts 2020 Uddannelse

Man behøver ikke forsvinde i mængden, selvom man er i praktik på en stor, global arbejdsplads med tusindvis af ansatte. Tværtimod. Pernille Schultz fik ansvaret for to globale kommunikations-projekter hos Danfoss, hvor det ene af projekterne blev udrullet til Danfoss i hele verden.

Mens Pernille Schultz læste til markedsføringsøkonom på Erhvervsakademi SydVest, EASV, var hun i praktik hos Danfoss i Nordborg, hvor hun var en del af afdelingen Leadership Communication. Her fik hun blandt andet ansvaret for kommunikationsprojektet ’Danfoss Behavior Ambassador Program’, som efterfølgende blev rullet ud til 27.000 medarbejdere i hele verden.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Jeg fik fra første dag mine to egne projekter, selvfølgelig med opbakning fra erfarne kommunikationsrådgivere, hvor jeg selv skulle løbe med stafetten. Det gav mig en følelse af, at Danfoss virkelig tror på mig og mine evner, og ansvaret for to globale projekter, et ledelses-kommunikationsprojekt og et sourcingprojekt, gav mig ekstra blod på tanden”, fortæller hun i en pressemeddelelse.

Praktikprojektet er blevet en succes

Pernille Schultz læser i dag en professionsbachelor i International handel og markedsføring samtidig med, at hun fortsat har sin ugentlige gang som studentermedhjælper i afdelingen Leadership Communication hos Danfoss.

Artiklen fortsætter under annoncen

Danfoss er netop nu i gang med anden runde af projektet ’Danfoss Behavior Ambassador Program’, som Pernille Schultz fortsat er en del af i sin stilling som studentermedhjælper. Projektet handler om at få Danfoss’ værdisæt ind under huden på samtlige 27.000 medarbejdere på tværs af landegrænser, kulturer og jobtitler.

”Engagementet i projektet er støt stigende, og det er i den grad blevet en del af Danfoss’ måde at arbejde med vores værdigrundlag internt. Det er med til at skabe et tilhørsforhold for de mange medarbejdere verden over. Det bliver mere og mere aktuelt i takt med, at Danfoss vokser, og der bliver længere fra os i Nordborg og ud til medarbejderne i alle verdens hjørner”, fortæller Pernille Schultz.

Artiklen fortsætter under annoncen

Drømmer om en karriere inden for kommunikation

Oplevelsen fra praktikforløbet og sit nuværende studiejob har virkelig vakt Pernille Schultz’ interesse for kommunikation. Hun håber derfor på også at kunne arbejde med kommunikation i fremtiden.

”Der er ingen tvivl om, at lige nu drømmer jeg om en karriere inden for kommunikation. Min tid hos Danfoss har virkelig åbnet mine øjne for alle de mange muligheder, hvad end jeg vil sidde med intern kommunikation, som jeg gør nu, eller jeg kunne tænke mig at udforske den anden side med ekstern kommunikation til kunder. Og hvem ved? Måske bliver det også på Danfoss, jeg får min daglige gang, når jeg er færdig med studielivet”, siger hun.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
22. maj 2022 Nordborg, Frivillige

Nordborg Golfklub lægger græs til Knæk Cancer-golf

22. maj 2022 Nordborg

Søndag bliver der spillet Knæk Cancer-golf på golfbanen i Nordborg og det er Axel Nielsen og Brian Jørgensen, der har sat scenen og sikret et væld af flotte sponsorpræmier til den auktion, der følger i kølvandet på turen rundt til de 18 huller. Som et lille krydderi på dagen, så var tidligere træner for SønderjyskEs […]

Læs mere...