EASV slår skærmene op til InfoAften

15. maj 2020 Uddannelse

Ikke meget er, som det plejer at være i disse coronatider. Det gælder i den grad også på landets videregående uddannelser, hvor de studerende for længst er sendt hjem og endnu ikke har fået lov til at vende tilbage.

Derfor kan Erhvervsakademi SydVest heller ikke invitere til sine traditionelle InfoAftener, hvor interesserede kan komme og høre om akademiets uddannelser, på traditionel vis, og det ærgrer rektor Henrik Larsen.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Vi glæder os altid til at invitere potentielle nye studerende inden for og både vise dem akademiet og fortælle dem om vores mange muligheder og uddannelser. Det kan vi desværre ikke gøre, som vi plejer, denne gang, men så gør vi noget andet,” fortæller han i en pressemeddelelse.

Så i stedet for dørene, slår akademiet skærmene op og inviterer til InfoAften online onsdag den 27. marts kl. 19.30.

“Vi er i forvejen stærke på det digitale område, og vi er også en del af SmartLearning, som er de otte erhvervsakademiers fælles platform for online-undervisning. Der tilbyder vi uddannelser og kurser online, og så kan vi selvfølgelig også afholde en InfoAften online” siger Henrik Larsen og understreger, at denne InfoAften handler om akademiets traditionelle uddannelser.

Tilmelding giver adgang til aftenen

Interesserede kan se hele programmet for den virtuelle InfoAften her på linket og tilmelde sig via et link på siden. Når man tilmelder sig, får man tilsendt et link, som man skal bruge til at deltage på selve Info Aftenen.

Aftenen består dels af oplæg fra både undervisere og studerende på erhvervsakademiets forskellige uddannelser, dels af muligheden for at stille spørgsmål til akademiets studievejledere via chatten både under og efter oplæggene. Der vil også være et oplæg fra studerende på begge EASV’s campusser i henholdsvis Esbjerg og Sønderborg omkring studielivet på akademiet.

EASV har endnu en virtuel InfoAften – og det er den 29. juni.

HUSK – Støt den lokale handel i en svær tid! 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk