EASV tog Det Blå Gymnasiums elever med på projektopgave

10. marts 2016 Uddannelse

Onsdag var 17 EASV-studerende og omkring 60 elever fra Det Blå Gymnasium på skolebænken i Loungen i Skansen, hvor de i fællesskab skulle komme med en plan for, hvordan Jyske Bank i Sønderborg kaprer flere unge kunder.

dk/wp-content/uploads/2016/03/IMG_0051-300×193.jpg” alt=”Peter Scjhroll nyder, at godt 70 unge mennesker arbejder målrettet og hurtigt med det fælles projekt.” width=”300″ height=”193″ /> Peter Schroll nyder, at godt 70 unge mennesker arbejder målrettet og hurtigt med det fælles projekt.

Planen skulle være brugbar fra samme øjeblik og den skulle rumme et budget for de udgifter, der følger med, hvis den føres ud i livet.

“Det giver rigtig god mening at sætte vores studerende sammen med elever fra Det Blå Gymnasium”, siger lektor Peter Schroll fra EASV. Han forklarer, at et arbejdsfællesskab bryder barrierer.

“På den måde ser eleverne fra gymnasiet, hvad det vil sige at være på en videregående uddannelse og de får en forsmag på, hvordan det er at arbejde tæt med erhvervslivet, som EASV gør”, siger Peter Schroll til SønderborgNYT.

EASV bygger en bro til Det Blå Gymnasium med fælles projektopgaver, der rettes ind efter de uddannelsesspor, der er på gymnasiet.

“Og på den måde sikrer vi, at de unge mennesker er klar over, at EASV ¨har gode og spændende uddannelser på hylderne”, siger Peter Schroll.

Du kan læse om EASV HER

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk