EasyQue fra Det Blå Gymnasium tager til DM

17. april 2018 Uddannelse

EasyQue fra Det Blå Gymnasium i Sønderborg er blandt Danmarks bedste unge iværksættere, når de onsdag drager til København for at deltage i DM i entreprenørskab i Industriens Hus.

De fire elever har det seneste halve år arbejdet intenst på at starte deres egen virksomhed. Jakob August fik ideen for flere år siden, og har nu samlet et team, der har fået ideen til at blive til et konkret koncept med samarbejdspartnere og investorer.

”Det har været en lærerig proces at gå fra en simpel ide til et koncept og prototype. Vi glæder os til at konkurrere mod de bedste i Danmark, og vi går efter af vinde. Det kræver tid, ressourcer og et godt samarbejde i teamet at nå så langt, men det er det hele værd”, siger Jakob August Pedersen, der er administrerende direktør og grundlægger af virksomheden.

Smart app

EasyQue har udviklet en app til dem, som gerne vil undgå kø og modtage gode tilbud. App’en kan fx bruges, når du er på café med dine venner. Du skal op for at bestille, men køen er virkelig lang, og du ville egentlig hellere være sammen med dine venner. Med EasyQue kan du bestille ordren, så du undgår kø, enten når du er på vej hen til cafeen eller allerede sidder der. EasyQue samarbejder allerede med flere cafeer og restauranter Sønderborg, heriblandt Kislings og Brøggeriet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Til DM bliver elevernes ideer bedømt af kompetente erhvervs- og organisationsfolk i kategorierne Rapport, Scenepræsentation, Standinterview og Lukket dommerinterview. Der kåres én Danmarksmester, én anden- og tredjeplads samt sporvindere i hvert af de fire forskellige spor, hvor EasyQue deltager i sporet Business & Service.

EasyQue har kvalificeret sig til DM igennem flere indledende konkurrencer. Først det sydjyske mesterskab i entreprenørskab, der fandt sted i februar på Det Blå Gymnasium i Sønderborg, og dernæst det regionale mesterskab i marts, hvor EasyQue vandt deres spor mod elever fra hele Region Syd.

Artiklen fortsætter under annoncen

Desuden vandt EasyQue Sønderborg Ungdoms Iværksætterpris i december.

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. januar 2022 COVID-19, Sønderborg

Antallet af lokale Corona-smittede er 2500

23. januar 2022 COVID-19

Siden lørdag eftermiddag er antallet af Corona-smittede i Sønderborg Kommune steget med 144, så det samlede antal personer, der gennem den seneste uge er smittet med Corona – ifølge Statens Serum Institut – nu er oppe på 2500. På landsplan er der det seneste døgn konstateret 42.018 nye smittede. 813 er indlagt på sygehus – […]

Læs mere...