Edderkopper og mumier på tallerkenen i pasningsordningen Mariehønen

31. oktober 2019 Gråsten

Hos Mariehønens Økologiske Naturbørn, som er en privat pasningsordning, blev der disket op med både mumier og edderkopper, da frokosten kom på bordet. Og selvfølgelig var børnene klædt ud, så der rigtigt kunne holdes Halloween.

“Sammen med børnene har jeg lavet aftryk af deres hænder og fødder til glade spøgelser – og resten af halloween-pynten er også med smil, så børnene ikke bliver skræmt”, siger Joan Haugaard Jensen.

Ved hver tallerken ligger der ‘orm’, som er lavet af kastanier. Edderkopperne er lavet med en frikadelle og gulerødder.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Jeg har en gang været ua pair i USA, hvor den keltiske tradition er bredt ud og jeg har set, at børn bliver virkeligt bange, for alt det uhyggelige. Så ved at de selv er med til at lave glad pynt, så er det uhyggelige pillet ud og børnene får en god oplevelse”, siger Joan Haugaard Jensen.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
6. december 2022 Erhverv, Sønderborg

Hos OJ Electronics er medarbejdernes trivsel på dagsordenen

6. december 2022 Erhverv

Elektronikvirksomheden OJ Electronics har i efteråret søsat en række ’gå-hjem-møder’, hvor medarbejdernes trivsel har stået øverst på agendaen. Her har både medarbejdere og ledere fået værktøjer til, hvordan de individuelt kan arbejde med deres sundhed, robusthed og stresshåndtering. De i alt tre møder er elektronikvirksomhedens ønske om at agere frem for at reagere på den […]

Læs mere...