Efterårsferie betyder godt gang i sommerhusudlejningen

21. oktober 2017 Erhverv Skrevet af: Ole Kæhler

Her hos Campaya.dk har de gravet i udlejningsdataen fra vores 870 sommerhuse i Sønderborg og omegn nok en gang, og kan se, at 85,41 procent af sommerhusene er utilgængelig for udlejning her i efterårsferien.

Det betyder, at sommerhusene er lejet ud eller bruges af ejerne, og det vidner således om, at mange af sommerhusene er optagede, og at der er meget stor tilstrømning til sommerhusene i Sønderborg her i efterårsferien.

Udlejningen ligger på nogenlunde samme niveau som sidste år, og det viser, at efterårsferien efterhånden har slået sig fast som en meget populær ferieuge i Sønderborg og omegn.

Artiklen fortsætter under annoncen

Området byder da også på meget af det, turisterne efterspørger med den fine natur og de mange kyststrækninger, og så hjælper det naturligvis også på det, at Sønderborg ligger tæt på Tyskland, hvor mange af feriegæsterne kommer fra.

22. juli 2024 Kultur, Nordborg

Der er plads til flere til ringriderfesten i Guderup

22. juli 2024 Kultur

Søndag er der ringridning i Guderup og dagen begynder med et rytteroptog, som starter klokken 11:30. Klokken 12 åbner telte, boder og Als Udlejnings legeland på pladsen – og frem til klokken 14 er der gratis sildebord til de, der køber en øl eller en sodavand. Omkring klokken 16 er der kongeomridning og klokken 17:15 […]

Læs mere...