Efterskolernes Dag er aflyst

22. september 2020 REGIONALT
Elever fra Dybbøl Efterskole
Elever fra Dybbøl Efterskole

Efterskolernes bestyrelse har valgt at aflyse Efterskolernes dag på søndag, skriver de i en pressemeddelelse.

Beslutningen sker på grund af det stigende antal smittede med coronavirus og regeringens skærpede restriktioner, der nu gælder for hele landet, samt anbefalingen om at aflyse sociale arrangementer.

“Normalt vil omkring 20.000 familier på søndag rejse rundt i landet for at besøge efterskoler, og det afgørende argument for en aflysning er, at vi ikke på søndag udsætter gæster, personale og elever for den smitterisiko, trafikken på Efterskolernes Dag giver”, siger Torben Vind Rasmussen, formand for Efterskolerne, og fortsætter:

Artiklen fortsætter under annoncen

“Vi er meget opmærksomme på, at mange unge og deres familier har glædet sig til at besøge efterskoler rundt omkring i hele landet på søndag. Vi håber på jeres forståelse for, at vi som samfund og efterskoler er i en helt ekstraordinær situation, der kræver ekstraordinære beslutninger”.

Han opfordrer unge og deres forældre til at orientere sig på de enkelte efterskolers hjemmesider for information om besøgsdage, digitale arrangementer med mere i løbet af efteråret.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
17. oktober 2021 Kultur, Sønderborg

Mark & Christoffer underholder til Alsingergildets 75 års jubilæum

17. oktober 2021 Kultur

Det alsiske dialektselskab Alsingergildet fylder 75 år i år. Jubilæet fejres med en koncert søndag den 7. november med pigekor og duoen Mark & Christoffer. Jubilæumskoncerten holdes på Sønderborg Teater og indledes med noget så sønderjysk som kaffebord. Det serveres i Sønderborgsalen på Hotel Sønderborg Strand. Ud over kaffebord og dobbeltkoncert får gæsterne også underholdning […]

Læs mere...