Egen vandt på hjemmebane mod Skjern

5. september 2021 Sport

I det flotte solbeskinnede sensommervejr besejrede de grønne fra Guderup lørdag Jyllandsserieholdet fra Skjern med 3-1 foran 185 tilskuere på Linak Arena.

To fantastiske mål i første halvleg – scoret først af ‘Junior’ og siden hen af Jacob Isskov direkte på frispark – kunne Egen gå til pausen med en føring på 2-0.

I begyndelsen af 2. halvleg fik Skjern tilkendt et straffespark, som de udnyttede til at reducere til 2-1 og samtidig fik Egen et gult kort og måtte spille i undertal i 10 minutter, skriver EUI.

Artiklen fortsætter under annoncen

Skjern overtog i perioden styringen af kampen og en nervøs stemning bredte sig blandt de 185 tilskuere. Ville Egen igen sætte føringen over styr? En god målmandspræstation bevirkede at Egen holdt føringen indtil slutminutterne, hvor ‘Junior’ med sin anden scoring sørgede målet til slutresultatet 3-1.

En lettet og glad trænerduo ser nu frem til de to næste kampe som begge er på udebane. I næste weekend skal holdet spille mod Esbjerg fb, rækkens nr 3 med 11 point.

Egen UI indtager rækkens fjerdeplads med 9 point for 6 kampe.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
2. juni 2023 112, Sønderborg

Det er tørt i haverne – vær forsigtig med havegrillen og ukrudtsbrænderen

2. juni 2023 112

Lige nu er det meget tørt i haverne og det øger risikoen for brand. “Man skal være opmærksom på risikoen for brand. Der skal udvises stor forsigtighed med al åben ild ude i det fri, engangsgrill, bål eller varme maskiner”, siger beredskabsinspektør Henrik Jacobsen fra Beredskab Sønderborg. Risikoen for at en brand spreder sig er […]

Læs mere...