Egernsund gør det festligt at samle andres skidt op

4. april 2015 Gråsten

Det kan være rigtig træls – men det kan også være lidt festligt at samle andre menneskers skidt op. I hvert fald, hvis man gør som folk i Egernsund. Dér går man sammen om opgaven – og slutter af med en gang pølser og lidt drikkelse til. Det giver en renere by – og lidt til den gode samvittighed. Artiklen fortsætter under annoncen

dk/wp-content/uploads/2015/04/download-21.jpg” alt=”download (2)” width=”259″ height=”194″ />

For et år siden samlede Egernsund Borgerforening 40 personer til “Operation Ren By” – og så mange håber man også mindst på i år, når det går løs søndag den 19. april.

Man mødes klokken 10 ved skibsankret overfor Bager Rathje medbringende handsker og godt humør. Efter et par timer samles alle på den gamle skole, hvor der er servering.

Både børn og voksne er velkomne – børnene er skrappe til at komme ind under buske og lignende, hvor tomme øl- og sodavandsflasker ofte ligger. Der er næsten ingen grænser for, hvad der samles op – alt lige fra hunde-høm-hømmer til gamle underbukser og barnevognshjul, der har kendt bedre dage.

For at borgerforeningen kan få indkøbt tilstrækkeligt med pølser og drikkevarer, bedes interesserede melde sig på mail eller telefon hos Ib Funder Nielsen, Ib@egernsund.dk – 74 44 02 01.

 

 

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk