Ekstra byrådsmøde: To politiske udvalg skal ændres

22. oktober 2014 Uncategorized

Et flertal i Økonomiudvalget foreslår, at Børne- og Uddannelsesudvalget igen får syv medlemmer og ikke blot fem som nu.rådhus

Samtidig foreslår flertallet i Økonomiudvalget, at ansvaret for hjemmesygeplejen flyttes fra Seniorudvalget til Sundhedsudvalget. Her vil der så også blive ændret i bemandingen i udvalget.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det er vigtigt for flertalsgruppen, at det er deres folk, der sidder for bordenden i samtlige udvalg og derfor gøres der rigtigt meget for at få de formandspladser tilbage. Dem har Venstre sikret sig i kølvandet på, at Sven Jensen blev liberal og skiftede fra Slesvigsk Parti til Venstre.

Ændringerne i udvalgene kræver ændringer i styrelsesvedtægterne og sådanne ændringer skal behandles på to byrådsmøder. 1. behandlingen sker torsdag og 2. behandlingen på det ordinære byrådsmøde i november.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
10. august 2022 112, Sønderborg

Frivillige brandmænd blev kaldt til brand i Holm

10. august 2022 112

Onsdag eftermiddag blev der ringet 112 fra Ellehave i Holm, hvor der var ild i en halmpresser. “De frivillige brandmænd fra Nordborg og Svenstrup fik hurtigt slukket ilden og der skete kun mindre materielle skader”, siger indsatsleder Jesper Grau til SønderborgNYT. Han tilføjer, at Havnbjerg Frivillige Brandværn også blev tilkaldt, men de blev ikke sat […]

Læs mere...