Ekstra byrådsmøde: To politiske udvalg skal ændres

22. oktober 2014 Uncategorized

Et flertal i Økonomiudvalget foreslår, at Børne- og Uddannelsesudvalget igen får syv medlemmer og ikke blot fem som nu.rådhus

Samtidig foreslår flertallet i Økonomiudvalget, at ansvaret for hjemmesygeplejen flyttes fra Seniorudvalget til Sundhedsudvalget. Her vil der så også blive ændret i bemandingen i udvalget.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det er vigtigt for flertalsgruppen, at det er deres folk, der sidder for bordenden i samtlige udvalg og derfor gøres der rigtigt meget for at få de formandspladser tilbage. Dem har Venstre sikret sig i kølvandet på, at Sven Jensen blev liberal og skiftede fra Slesvigsk Parti til Venstre.

Ændringerne i udvalgene kræver ændringer i styrelsesvedtægterne og sådanne ændringer skal behandles på to byrådsmøder. 1. behandlingen sker torsdag og 2. behandlingen på det ordinære byrådsmøde i november.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. september 2023 Samfund, Sønderborg

Center for Verdensmål inviterer børn og voksne til motionsdag

23. september 2023 Samfund

Fredag den 13. oktober er der både skolernes Motionsdag og Danmarks Motionsuge. Center for Verdensmål samarbejder med fire skoler, Sønderborg Familie og Firma Sport, legepladsproducenter Kompan, Chris MacDonald fra Just Human og Sønderborg Forsyning. Om formiddagen er målgruppen børn og unge og om eftermiddagen er det virksomheder. Arrangementet finder sted ved den gamle militære forhindringsbane […]

Læs mere...