Elastik i beslutning for Sønderjysk Forsikrings flytning

10. juni 2015 Sundeved

Bestyrelsen i Sønderjysk Forsikring G/S har besluttet, at udsætte den igangværende beslutningsproces vedrørende eventuel flytning af hovedsædet, og aflyser derfor den planlagte ekstraordinære generalforsamling.

dk/wp-content/uploads/2015/06/images1.jpeg” alt=”Sønderjysk Forsikring sætter elastik i beslutningen om flytning.” width=”225″ height=”225″ /> Sønderjysk Forsikring sætter elastik i beslutningen om flytning.

Vi har lyttet, og det især til vores delegeretforsamling, som består af 35 medlemmer heraf 11 nye. Bestyrelsen har ønsket at uddybe informationen til delegeretforsamlingen, da det er vigtigt, at alle delegerede føler sig ordentligt klædt på til beslutningsprocessen, skriver bestyrelsesformand Mogens Larsen i en pressemeddelelse.

Det allerede udarbejdede materiale til de delegerede vil derfor blive tilføjet yderligere bagvedliggende analyser. Uddybet skriftligt materiale vil tilgå de delegerede efter sommerferien. Herefter indkalder vi på ny til en ekstraordinær generalforsamling jf. vedtægterne.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk